Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Vyrážka a strach z HIV

Sex Filip 3.6.2016

Dobry den rad bych se zeptal,pred 6 tydny jsem mel chraneny pohlavni styk,bohuzel se behem stalo ze praskl kondom a ja si toho vsiml az bylo po vsem.celych sest tydnu se pozoruji a cekam zda se mi objevi symptom hiv a zatim nic,az dnes jsem objevil tyto skvrny ktere jsem tam rano nemel,myslite si ze jde o symptom hiv a zrejme je jeste brzo ale ma smysl jit na testy po tak kratke dobe?,predem dekuji za plnohodnotnou odpoved.

Odpovídá lékař:

Filipe,
Tyto skvrny téměř určitě projevem HIV nejsou. Otestovat se, bych vám zatím ještě nedoporučoval, vyčkejte alespoň 2-3 měsíce po rizikovém styku. Do té doby se vyhněte jakémukoliv nechráněnému sexu.
S pozdravem

Související dotazy

Vyrážka a HIV infekce
8.2 sem mela nechraneny styk ...prvni testy odhalili...
Strach z nákazy HIV
Dobrý den, asi před 3 týdny jsem měla nezraněny pohlavní...
Vyrážka a HIV
Dobry den. Mela jsem rizikovy pohlavni styk. Zhruba...
Projev HIV
Muže takto vypadat projev HIV infekce. Občas se mi...
Strach z HIV
Dobry den Prosim vás jaké je riziko že se nakazím...
HIV
Dobrý den jsem gay po 41dnech se od vzájemného honění...

Doporučujeme

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hemoroidy?

Dobrý den. Před dvěma dny se mi objevila boulicka přímo vedle konečníku. .neprijemne...

Vpáčený hrudník a léčba zvonem

Dobrý den píši s velkou prosbou mám propadlí hrudník a už mě to občas začíná...

Ptačí hrudník, operace

Dobrý den mám ptačí hruď a chci se zeptat, že jsem přemýšlel o té operaci, ale...

Vliv statinů na rozvoj cukrovky II.typu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda lék na cholesterol Rosucard 40 mg, může...

Průjem po odstranění žlučníku

Dobry den.Asi pred tremi roky u me doslo k odstraneni zlucniku.Zadne problemy...

Bušení srdce po probuzení

Dobrý den,občas se mi stane,že se v noci probudím a po velmi krátké době mi...

Bolesti zad a výhřez ploténky

Dobrý den, chtěl bych znát váš názor. Od16.5 jsem v PN kvuli bolesti pravé...

Bolest v bocích a pod hrudníkem

Dobrý den, už cca 3 den mě pobolevá v bocích a někdy i pod hrudníkem (ta dolní...

Brnění prstů

Dobrý den, prosím Vás, už tak tři měsíce mi brní několikrát denně konečky prstů...

PREDNISON A KOJENÍ

Dobry den, prosim o radu. Prikladam lekarskou zpravu. Jsem po vysetreni na mag.rezonanci....

Padání vlasů u čtyřletého dítěte

Dobrý den, chtěla jsem Vás požádat o radu ohledně padání vlasů mé 4leté dcery....

Stres a bolest hrudníku

Dobrý den, je mi 12let a už delší dobou mě bolí hrudník. Nejčastější bolet je...

Nateklý čípek v krku


Úporný kašel, vykašlávání malých nitek krve a pocitu nemožnosti se nadechnout z plných plic.

Dobrý den, je mi 24 let, na střední sķole jsem kouřil, potom pár let jen příležitostně...

Propadlina na stehně

Dobrý večer chtěla jsem se zeptat a mám trochu z toho obavy. Udělala se mi na...

Nerovnoměrný hrudník u syna

Dobrý den měla bych dotaz ohledně mého syna má 12 let má tak trochu jednu stranu...

Atarax


HIV

Dobry den, 4. dubna jsem mela prvni nechraneni sex se svym partnerem. Bylo...

Zvýšená hladina prolaktinu

Dobry večer.chtěla bych se zeptat mam šanci aby mi snizily praskama zvýšeny...

Ložiskový stín na plicích

Dobrý den , asi před třemi lety jsem byla na rentgenovém vyšetření na TBC ,...

Reklama
Takovou péči si zasloužíte!
* registrací neměníte svého lékaře.