Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Vyříznutí pihy

Jana . 3.4.2016

Dobrý den. Za týden podstoupím vyříznutí pihy z oblasti linie vlasů nad krkem. Tohoto zákroku se neobávám, ale mám stejnou, vystouplou a rostoucí pihu v oblasti genitálií. Chtěla bych ji nechat odstranit jak z estetických důvodu tak z důvodu častého podráždění pihy při špatné volbě spodního prádla. Je možné nechat ji odstranit jen na moji žádost, nebo musím mít doporučení od svého obvodního lékaře, případně gynekologa? Děkuji.

Odpovídá:

MUDr. Jitka Dobešová


Milá Jano, v oblasti genitálií je možné odstranit znaménko i na vlastní žádost nebo na doporučení kožního lékaře..

Související dotazy

Strhnutá piha
Dobrý den, škrábnul jsem se do pihy (velká max. 1.5...
Vyříznutí znaménka
Dobrý den, čeká mě na chirurgii vyříznutí znaménka...
Jak dlouho se hojí rána po vyříznutí mateřského znaménka?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak dlouho se hojí...
Piha na noze
Dobry den, uz nejakou dobu mam na noze takovouto pihu....
Pihy
Dobrý den, je mi 31 let a před nedávnem se mi udělala...
Zánět kolem pihy
Dobrý den, našla jsem okolo pihy tohle, co by to mohlo...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vyřezání znamínek

Dobrý den, paní doktorko, chci se zeptat, zda je vhodné v tomto období si...

Vyřezávání bradavice

Dobrý den, mám bradavici na patě, kožní lékařka říkala, že je hluboká, již...

Vyřezlá plotýnka

Dobrý den pane doktore, dnes jste mě odpověděl na dotaz kvůli manželovi za což...

Vyřezlá plotýnka

Dobrý den,mám prosbu,manžel je již dva měsice doma s vyřezlou ploténkou 6 a...

Vyřezlá plotýnka

DOBRÝ DEN,mám dotaz ohledně manžela,dne 29.3 otočil hlavu zatmělo se mu před...

Vyříznutá píštěl

Zdravím, je mi 21 a jsem asi 5 mesicu od operace pistele kterou mi vyřízli....

Vyříznuté znaménko

Dobrý den, před týdnem mi bylo vyříznuto znaménko 2mmx2mm na lýtku. Všimla...

Vyříznuté znaménko na noze

Dobrý den, děkuji vám za předchozí dotaz z 28.3. Již jsem se doktorky ptala...

Vyříznuté znaménko na noze

Dobrý den, před týden mi bylo vyříznuto mateřské znaménko na noze. Bylo velké...

Vyříznutí névu před nebo po dovolené

Dobrý den, dnes jsem byla u kožní lékařky s mateřským znamenkém, ta navrhla...

Vyříznutí pihy

Dobrý den , chtěl bych se zeptat jak dlouho po vyříznutí pihy bych se nemohl...

Vyříznutí pihy na hlavě

Dobrý den půjdu na vyříznutí pihy na hlavě,která je malá asi 2 mm a chtěla jsme...

Vyříznutí pihy na hlavě

Dobrý den půjdu na vyříznutí pihy na hlavě,která je malá asi 2 mm a chtěla jsme...

Vyříznutí pihy na hlavě

Dobrý den půjdu na vyříznutí pihy na hlavě,která je malá asi 2 mm a chtěla jsme...

Vyříznutí pihy pod bradou

Dobrý den, na krku pod bradou jsem měla velkou pihu. Dnes jsem byla na jejím...

Vyříznutí sinus pilonidalis

Dobrý den, měla jsem sinus na kostrči v zánětu, v nemocnici mi ho pod narkozou...

Vyříznutí vnitřního nehtu u palce

Dobrý den v pátek jsem se odhodlal a zašel na chirurgii s zhnisaným palcem....

Vyříznutí znamének v těhotenství

Dobrý den, mám doporučení ke kožnímu lékaři na vyříznutí více znamének najednou....

Vyříznutí znaménka

Dobrý den, našla jsem si malé (cca 1mm) znaménko. Přesto jsem šla raději na...

Vyříznutí znaménka

Dobrý den, čeká mě na chirurgii vyříznutí znaménka na noze přesně mezi 3....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Poraneni hlezna


Stav po akne


Nízký počet trombocytů v krvi a fialové fleky po kůži


Svědění vaginy


MUDr. František Busta

Praktický lékař pro dospělé

Tachykardie a slabost


E coli


Permanentní močový katétr


Kolonoskopie zachraňuje životy. To už ví i kreslíř Petr Urban


Bolest varlete


MUDr. Zdeněk Popelka

Ordinace specialisty - interna, nefrologie

MUDr. Markéta Krejčová

Ordinace PL pro dospělé

Bíle pupínky na penisu


Jak správně ošetřit puchýř


Ublinkávání


MUDr. Miloslav Parolek

Ordinace PL pro dospělé

Streptokoková angína nosičství


Globule Natrii tetraboratis globulus 0,70 - Ky, 10 kusů a sex


MUDr. Jana Kupková

Ordinace PL pro děti a dorost

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×