Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Vyšetření krve-borrelia

Infekce Petra . 22.11.2011

Dobrý den,mám ELISA IgG 0,245-negativní a IgM 1,744-pozitivní,ale Westernblot IgM afzelii-negativní a k tomu ještě toxoplasmosa ELISA IgG méně než 5,4. Znamená to,že mám borreliozu nebo ne? A kam a jak se léčit?Můj obvodní mi nic neřekl,takže nevím. Děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den-nechci Vás zklamat,ale žádná diagnosa není postavena jen na laboratorních nálezech,vždy se musí vycházet ze znalosti celkového stavu pacienta,z jeho obtíží,zohlednění vývoje stavu..Je zapotřebí,abyste se domluvila s tím lékařem,který rozhodl o provedení testů.

Související dotazy

Vyšetření krve
Dobry den.Mam dotaz ohledne vysetreni krve co znamenaji...
Sexuologické vyšetření
Dobrý den, sexuolog mě poslal na vyšetření krve. Výsledek:...
Veganská dieta a vyšetření krve
Dobrý den, jsem 4 roky vegan, ráda bych si nechala...
Vyšetření na HIV
Dobry den, Chtel bych se zeptat, jestli by laboranti...
Marihuana v krvi, vyšetření
Dobry den, byla jsem poslana na vysetreni somatickeho...
Imunologické vyšetření a protilátky
Přeji hezký den, ráda bych se zeptala, co znamenají...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vyšetření krve

Dobrý den, mám podezření na sníženou funkci štítné žlázy (únava, spavost, hlavně...

Vyšetření krve - pohlavní nemoci

Dobrý den, chtěla bych si nechat vyšetřit krev na pohlavní nemoci, ale stydím...

Vyšetření krve - výsledky

Dobrý den, mé 1,5 roční dceři při odběru krve zjistili špatný výsledek hTSH...

Vyšetření krve - zánět

Dobrý den, pokud je podezření na zánět v těle, vyšetřují se i hodnoty jaterních...

Vyšetření krve kortizolu a růstového hormonu

Dobrý den paní doktorko, moc vás prosím o radu, spíše o vysvětlení výsledku...

Vyšetření krve na boreliozu bez doporučení lékaře, bez pojišťovny

Dobrý den, během léta se mi břiše objevila velká skvrna (cca 5 cm prům)- která...

Vyšetření krve na HIV

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, zda se by lékař poznal hiv z běžného vyšetření...

Vyšetření krve na žádost očního lékaře

Dobrý den, chci se zeptat, byla jsem u očniho lékaře na vyšetření, dal mi žádanku...

Vyšetření krve nedopadlo dobře?

Dobrý den, jmenuji se Pavel, nechal jsem si odebrat krev a udělat si nějaké...

Vyšetření krve nedopadlo dobře? #2

Dobrý den, děkuji za předchozí odpověď, dozvěděl jsem se pár nových informací...

Vyšetření kůže

Dobrý den, již několik týdnů mám po celém těle červené vyrážky nebo fleky. Byl...

Vyšetření kůže - melanom

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, nikdy jsem nebyla na kontrole znamének. Nemám...

Vyšetření kyčlí

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně vyšetření kyčlí mé 3. měsíční dcerky. Po...

Vyšetření kyčlí batolete

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda sje možné požádat o preventivní vyšetření...

Vyšetření kyčlí novorozenců v Hořovicích

Dobry den ,chtela sem se zeptat, jaky den a od kolika do kolika maji u vas v...

Vyšetření kyčlí u 8 měsíčního dítěte

Dobrý den. Mám dotaz. Mám 8 měsíční dceru a v lékařské zprávě z vyšetření kyčlí...

Vyšetření kyčlí u kojence

Dobrý den potřebuju poradit mám 7 měsíční dcerku chodili jsme na vyštření kyčlí...

Vyšetření kyčlí u kojence

Dobry den, prosím Vás chtěla jsem se zeptat, kamaradce se v březnu narodila...

Vyšetření kyčlí, chlapec 2 měsíce

Dobrý den, ráda bych se zeptala na výsledek vyšetření kyčlí mého dvou měsíčního...

Vyšetření ledvin

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je u ženy možné zjistit hladinu testosteronu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×