Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Vysetrenie krvneho obrazu

Onkologie Bohus 7.2.2013

Dobry den.Chcel by som Vas velmi poprosit o pomoc.Urobili mi vysetrenie krvneho obrazu.Mam strojcek na srdce a mam 67 rokov.Citim sa dobre.Posledne dva tyzdne som mal silnu chripku.Vysledky krvneho obrazu su:
hemoglobin 127 norma 135-180
erytrocyty 3.4 norma 4.4-5.9
hematocrit 0.4 norma 0.38-0.52
leukocyty 16.4 norma 4-10
trombocyty 625 norma 150-440
lymfocyty 0.09 norma 0.25-0.49
mix 0.078 norma 0.02 -0.9
neutrofyli 0.823 norma 0.52-0.75
STR.Objem ERI 118 norma 80-97
hemoglobin ERI 37.5 norma 28-34
hemglob.KONC.318 norma 320-360
distr.sirka ERI 15.3 norma 12.5 - 15.3
STR.objem trombo 10.6 norma 6.8-10.2
platekrit 0.316 norma 0.2-0.4
distr.š.trombo 16.7 norma 12.5-15.3.

Prosim o radu o ake ochorenie moze ist.Docital som sa ze je to bakterialne ochorenie..........Mam trocha z tychto vysledkov strach.Velmi pekne dakujem za info.

Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, vyšetření krevního obrazu není prostředkem specifické diagnostiky- nikdy tedy není možné pojmenovat onemocnění jen z jeho výsledků. Váš ošetřující lékař na základě znalosti Vašeho celkového stavu a aktuálního fysikálního vyšetření již dokáže nález zhodnotit účelněji..

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Krevní obraz
Dobrý den, synovi 7 let byl proveden krevní obraz,...
Vysledky krvneho obrazu
Dobrý deň, chcem sa spýtať čo môže znamenať zvýšená...
Krevní obraz a jaterní onemocnění
Dobry den,zjisti se z krevniho obrazu spatna jatra...
Krvny obraz
Dobry den , poprosila by som o radu ohladom mojho...
Výsledky krvného obrazu
Dobrý deň pani doktorka, môj 18 mesačný syn má fialové...
Abnormality krevního obrazu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na hodnoty bílých...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vysetreni prostatickeho sekretu

Dobry den, trpim na chronickou prostatitidu,opet mam problemy.Ale tentokrat...

Vysetreni prsou

Dobry den, je mozne nechat si vysetrit prsa na mamografii ve veku 18 let? A...

Vysetreni ramene

Dobry vecer,rad bych se Vas zeptal pane Navratil,jake byste volit vysetreni...

Vysetreni slinivky

Mam dlouhodobe problemy s travenim - bolesti bricha, nadymani, nevolnost, casto...

Vysetreni sluchu 2,5 leteho batolete

Dobry den, ma 2,5 leta dcera jen velice malo mluvi. Ma jen par slov ktere pouziva...

Vysetreni stit.zlazy bez odberu krve

Dobry den,u sestry je podezreni na snizenou funkci stit.zlazy,nabirana hmotnosti,je...

Vysetreni u lekare

Dobry den, minuly tyden sem vam psal jelikoz sem mel uraz, nechtene dloubnuti...

Vysetreni v tehotenstvi

Dobry den, jsem prave s manzelem na dvoumesicni svatebni ceste po Brazilii...

Vysetreni zaludku

Dobry den byl jsem na gastroskopickem vysetreni, ve zprave bylo napsano, ze...

Vysetrenia po dvojnasobnom potrate

Dobry den, mam dotaz ohladom vysetreni. Mam za sebou dva potraty, prvy pred...

Vysetrenie mocu

dobry den.dal som si urobit vysetrenie krvi a mocu,vsetko je OK,iba pri moci...

Vysetrenie mr

dory den chcel y som sa spytat na nalez v lk. po vysetrni MR:poskontuzny edem...

Vysetrenie na THC

Som si dal vcera mariuhanu a o tyzden mam ist na predoperacne vysetrenia. Zistia...

Vysetrenie u dermatologa

Dobry den. Mam 34 rokov. Pred par dnami som si bol dat prvy krat v zivote vysetrit...

Vysetrenir jícnu

Dobrý den chci se zeptat mám potíže už 3 měsíce. S polykáním když jím jídlo...

Vysetrrni pres konecnik kdyz je zena panna

Dobry den, dela kazdy gynekolog vysetrrni pres konecnik kdyz je zena panna nebo...

Výsev bílých fleků po sexu, pocení, pálení penisu

Dobrý den to jsem zase já. Jenom jsem zapoměl že vše začlo popostupně. Bílé...

Výsev malých pupínku na obličeji

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Na obličeji se mi udělal výsev malých pupínku,...

Výsev na hýždích

Dotaz: Dobrý den, v oblasti hýždí se mi neustále vytvářejí pupínky s bílou až...

Výsev na nohou

Dobrý den, již třetí týden mě trápí tato vyrážka/koprivka viz.foto. Poprve...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Únava, pocit zimy

Dobrý den, již delší dobu mne trápí pocit zimy. V bytě máme okolo 23°C a...

Bolest břicha

Dobrý den, prosím Vás o radu. Občas mě bolí v pravém podbřišku, hlavně při dosedání,...

Snížená citlivost prstů nohou

Dobrý den, již devátým dnem pociťuji zmenšenou citlivost u malíčků a ukazováčků...

Bolest kotníku

Dobrý den,již několik let mě trápí bolest kotníku.Aktivně jsem sportoval co...

Operace slepého střeva

Dobrý den, prosím Vás chtěla bych se optat, mám po operaci slepého střeva už...

Cervikobrachiální syndrom,artroza,tendosynovita

Dobrý večer,od 2/2011 jsem v pracovní neschopnosti pro bolest zápěstí a palcového...

Bolest tváře

Dobrý den prosím vás o radu trpím neskutečnou bolesti tváře už několik dnů a...

Dlouhotrvající menstruace

Dobrý den, zjistila jsem že mám delší menstruaci, trvají nejméně 3 týdny a...

Bolest prsu

Dobrý den, Už asi týden mě bolí levé prso na dotyk, občas mě také brni levá...

Cysta na pravém vaječníku (bolest?)

Dobrý den Jsem tři měsíce na Novém Zélandu a už mého začátku mě trápí bolesti...

Zvýšená bazální teplota

Dobrý den, mám cyklus 29 dní, ovulace dle testů i teplot proběhla 15.DC a luteální...

Perianální absces

Dobrý den, zhruba před 8 lety se mi udělal perianální absces, ten mi rozřízli,...

Krvácení po kyretáži

Dobry den, jsem 6 den po kyretazi dělohy, miminko se prestalo vyvíjet, po propuštění...

Následek úrazu páteře

Dobrý den, před rokem jsem při úrazu utrpěla frakturu obratle L4 AO A2, bez...

Svědění kůže bez vyrážky

Dobrý den, už víc jak týden trpím svěděním kůže bez příčiny, žádnou vyrážkou...

Zácpa

Dobry den, trpim chronickou zapchou, ktora ma obdobia zhorsenia a zlepsenia....

SExuální život bez varlat?

Dobrý den. Nechci už být k vám otravný, ale chci se definitivně naposledy zeptat,...

Hernia disku L5/S1

Dobrý deň, mam 31 rokov asi 6. týždňov ma trápia bolesti pravej nohy. Bol som...

Úraz kotníku

Vážený pane doktore, pred 2mesici jsem si udělal výron kotníku během basketbalového...

Bolestivá boulička

Dobrý den, před 3 dny se mi udělala boule která je veliká asi jako hrášek a...