Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Výsledek gastroskopie

Trávení Eva . 27.4.2010

Dobrý den, prosím o vysvětlení níže uvedené histologie. Gastroskopie provedena již po dvou přeléčeních helikobakterie. Lékařka mi sdělila, že mě nebude momentálně zatěžovat antibiotiky. První léčba 3/09, druhá 9/09. Děkuji Eva Dvě částky antrální sliznice žaludku délky 1 a 2 mm s edémem a středně těžkou chronickou hlubokou aktivní gastritis s iritací epitelu foveol, objemnějším lymfoidním agregátem a lymfatickým foliklem. Helikobakterie prokázány ve značném množství jak na povrchu tak ve foveolách žaludeční sliznice.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, na sliznici žaludku je nyní těžší zánět sliznice i přítomnost helikobaktera je mnohočetná - na kontrole se ptejte lékařky na důvody toho, proč vás neléčí antibiotiky nebo jiným způsobem. Hezký den.

Související dotazy

Gastroskopie
Dobrý den mohu se prosím zeptat - moc tomu nerozumím...
Gastroskopie
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na vyšetření žaludku-...
Gastroskopie
Dobrý den,moc vás prosím o přeložení zprávy z gastroskopie, Pasáž...
Duodenitida dle gastroskopie
Dobrý den, prosím o vysvětlení výsledků gastroskopie...
Inkompetence kardie a opakovaná gastroskopie
Dobrý den, škodí častá gastroskopie? Nález mám stále...
Frekvence gastroskopie
Dobrý den, jak často lze opakovat gastroskopii s odběrem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Výsledek ECHO srdce

Mám dotaz byl jsem na ECHO srdce, zde je závěr: Konc. HYLKS, LKS42/26mm, EF...

Výsledek Echokardiografického vyšetření

Dobrý den, dnes jsem byla na vyšetření Echokardiografem. Trošku jsem se zalekla...

Výsledek echokardiografie

Dobrý den, od začátku roku se léčím kvůli dušnosti, podstoupil jsem různá vyšetření,...

Výsledek EKG

Dobrý den, obdržela jsem výsledky EKG s níže uvedenými hodnotami. Můžu poprosit...

Výsledek EKG

Dobrý den, je mi 22 let,byla jsem na interním vyšetření a po natočení EKG mi...

Výsledek EKG

Dobrý den, prosím Vás dle mého výsledku EKG u praktického lékaře mi bylo zjištěno,...

Výsledek ekg

Zdravím, chcela by som sa opýtať na výsledok z EKG T v V3-V4, inak T pozit....

Vysledek emg vysetreni

dobry den jeste k polozenemu dotazu dodavam vysledky emg: mam strach protoze...

Výsledek endoskopie

Dobrý den pane doktore, chtěla bych Vás požádat o vysvětlení výsledku z endoskopisckého...

Vysledek evokovanych potecialu

Dobry den,syn (2 roky a 3 mesice) zacal chodit az v 21mesicich,doted je v chuzi...

Vysledek gastroskopie

Dobry den, prosim o vysvetleni vysledku z gastroskopie. Sliznice zaludku lehce...

Výsledek Gastroskopie

Dobrý den, závěr z gastroskopie zní: ANTRUMGASTRITIDA ODBĚR NA RUT. Můžete...

Výsledek hCG

Dobry den,chci se prosim zeptat,co znamena vysledek hcg z krve <1,0<5,3 meze?Predem...

Výsledek histologického vyšetření

Dobrý den paní doktorko, nedavno jsem Vás požádala o vyjádření k mému nálezu....

Výsledek histologie - konizace děložního čípku

Dobrý den, před 2 týdny jsem byla na konizaci děložního čípku (el.kličkou)....

Výsledek histologie štítné žlázy

Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o vysvětlení výsledku histologie: St.p. TEE...

Výsledek HIV testu

Dobrý den, před zhruba před třemi lety jsem měl rizikový styk. Před půl rokem...

Výsledek hodnot v krvi

Dobrý den. Chtěla bych se dotázat zda je hodnota v krvi v normě a jaké jsou...

Výsledek hysteroskopie

Dobrý den, může užívání Duphastonu před hysteroskopií ovlivnit výsledek histologie...

Výsledek jaterních testů a alkohol

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat udělala jsem pořádnou hloupost. Dnes jsem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Velké bolesti kyčelního kloubu


Lipom


Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle


Progresivní svalová relaxace: 10 kroků k fyzické úlevě


Anafylaktická reakce


Antibiotika penebne a HA Minerva


Podčelistní uzliny


Problémy se stolicí


Skřípnutý sedací nerv


Doplňěk k dotazu


Deset překvapivých příčin zácpy


Odborníci odhalili nové geny zodpovědné za řídnutí kostí


Léky proti bolesti při srdeční arytmii


Extrasystoly


Trhání osmiček v těhotenství


Pomalý srdeční tep


MUDr. František Feit

Gynekologie MUDr. Feit s.r.o.

Krev ve spermatu


MUDr. Karel Dvořák

Ordinace lékaře specialisty - chirurgie

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×