Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Výsledky krevních testů

Endokrinologie Jana 21.6.2016

Dobry den chcm sa lekarka mi z krvi zistila hodnoty TSH 0,34 a hodnoty T4 14,0 cp je normal len koli trohu nizsiemu TSH norma 0,35-4,94 ma poslala na endokrinologiu jak vazne to moze byt som v 14tt tehotenstva

Odpovídá lékař:

MUDr. Magdaléna Škovranová

Specializace: Všeobecné lékařství Pracoviště: Endokrinologie - Diabetologie, Praha 22

TSH je v těhotěnství nižší vlivem hormonů, které se v té době tvoří. Uvidíte jak dopadne vyšetření na endokrinologii- sonografie a protilátky. Zdravím

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Výsledky z krevních testů na štítnou žlázu
Dobrý den, ráda bych se zeptala na výsledky z krevních...
Výsledky krevních testů
Dobrý den,vážený pane doktore,prosím Vás o názor na...
Výsledky krevních testů
dobrý den,dostala jsem výsledky testů a kromě těch...
Spolehlivost krevních testů
Dobrý den. Pokud mi z krevních testů vyjde, že nemám...
Výsledky krevních testů
Dobrý den,zajímalo by mě,jaký je Váš názor na tyto...
Výsledky krevních testů
dobrý den. při laboratorních testech mi byly zjištěny...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Výsledky krevního obrazu

Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat, zda jsou tyto hodnoty v normě: leukocyty...

Výsledky krevního rozboru

Dobrý den, Mužete mi vysvětlit výsledky z krve co znamenají? antiTG výsledek...

Výsledky krevního vyšetření

Dobrý den, již několik let mám potíže se zvýšenou únavou, byl mi diagnostikován...

Výsledky krevních odběrů

Dobrý den ,zhruba za posledních 6 měsíců jsem zhubla asi 8kg,přesto,že žádnou...

Výsledky krevních odběrů

Dobrý den, můj dotaz se týká výsledků krevních odběrů.Již 15 let mám lymfocitární...

Výsledky krevních odběrů

Dobrý den, ráda bych věděla zda jsou hodnoty odběrů krve v pořádku: -Imunologie: anti...

Výsledky krevních testů

Dobrý den. Již půl roku mě trápí neustále se opakující angíny, únava, zvýšené...

Výsledky krevních testů

Dobrý den, již 2 roky se necítím ve své kůži. Prošla jsem vyšetřením od hlavy...

Výsledky krevních testů

Dobrý den. Byl jsem na preventivním vyšetření, kde mi nechala doktorka udělat...

Vysledky krevnich testu

Dobry den mela bych dotaz ke svym zdravotnim problemu.Mam v krvi zvyseny alfa...

Výsledky krevních testů

dobrý den. při laboratorních testech mi byly zjištěny tyto hodnoty: Hb 141,...

Vysledky krevních testů

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, u praktického lékaře mi byla po vyšetření...

Výsledky krevních testů

Dobrý den,zajímalo by mě,jaký je Váš názor na tyto výsledky testů.Jedná se o...

Výsledky krevních testů

Dobrý den,vážený pane doktore,prosím Vás o názor na tyto výsledky krevních testů. GLU=4.5,UREA=3.8,KRE=63.8,KM=352,TBIL=10.2,ALT=2.86,AST=1.15,GMT=4.83,CK=1.13,ALP=1.33,CHOL=6.7,TG=2.23,NA=136,K=5.5,CL=98,CRP=2.2,Takové...

Výsledky krevních testů

Dobrý den, ráda bych požádala o informaci. Byly mi provedeny krevní testy s...

Výsledky krevních testů

dobrý den,dostala jsem výsledky testů a kromě těch co jsou v normě jsem dostala...

Výsledky krevních testů

Dobry den , prosim o objasneni vysledku testu kyrve. Vypliva z nejbpodezreni...

Výsledky krve

Dobrý den. V rozboru krve mám trombocyty 521 a triacylglyceroly 1,76 a P_PT...

Výsledky krve

Dobrý den, byla jsem na předoperačním vyšetření krve a vyšla mi nižší hladina...

Výsledky krve

Dobrý den,obracím se na Vás s žádostí v neděli se mi neudělalo dobře bušilo...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Loupání kůže

Dobrý den, již delší dobu se potýkám s loupáním kůže na zádech. Nikde jinde...

Bolesti břicha ve 27tt

Dobrý den jsem ve 27tt těhotenství a poboliva me břicho jako při menses bolesti...

Křupání ramene v ramenním kloubu

Dobrý den,od malička sportuji,a ted aktivně už posiluji jen ve fitness centru.Začlo...

Tepání v levém uchu

Dobrý den, nevím přesně jak mám svůj problém popsat...Tepe mi v levém uchu,...

Klion D100

dobry vecer,muj gynekolog mi predepsal vyse uvedene vaginalni tbl. na lecbu...

Nauzea po probuzení

Dobrý den, zhruba poslední měsíc mám potíže, že každé ráno, když se probudím...

Červené tečky na penise

Dobrý den, dnes při koupely jsem si na žaludu všiml červených teček nijak neboli...

Opaření ruky horkou vodou

Oparila sem si ruku cerstve uvarenou vodou z konvice. Ihned sem chladila ale...

Gardenella a bakterie e.coli

Dobrý den, už asi 3 měsíce se léčím na různé gynekologické obtíže. Nejdříve...

Vacek u ritniho otvoru

mam hotam uz pres 3roky uz pred tehotenstvim me to neotravovalo po nem jsem...

Krevní tlak

Dobrý den,zajímá mě jak moc organismu škodí trvalý diast.tlak pod 65,přitom...

Bolest levé ruky

Dobrý den pane doktore, moc bych Vás chtěla poprosit o radu. Přes půl roku...

Spermie jsou huste kousky

dobry den chtel bych se zeptat mam spermie huste kousky takove rosolovite nykdy...

Menstruace po interupci

Dobrý den, před 7 týdny jsem byla na interupci ze zdravotních důvodů. V nemocnici...

Svědění v nose, kýchání, rýma

Dobrý den, včera v noci mne vzbudilo šimrání v nose a kýchání. Začalo to z...

Záchvaty kašle

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli nevíte čím nebo co by mi mohlo vyvolávat...

Říhání po jídle

Dobrý den, chtěla bych se zeptat.Asi týden se mi stává,že po jakémkoli jídle...

Alkohol a antidepresiva

dobrý den, nevím si rady a nevím co je ještě normální a přijatelné. Manžel...

Antidepresiva a arytmie

Dobrý den,poslední měsíce prožívám silné stresy a doktorka mi předepsala slabé...

Správné hodnoty štítné žlázy

Chtěla bych se zeptat jaké jsou správné hodnoty šž. Byla jsem na odběrech a...