Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Vysoké CRP

Petra . 25.9.2014 redakce uLékaře

Dobrý den, mám dlouhodobě zvýšené crp (okolo 15) a na imunologii se na nic nepřišlo. Mám problémy s dýcháním a bolesti zad. Prosím jak dál bych měla postupovat ? děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Marcela Vorlíčková


Dobrý den, nevím, co všechno Vám na imunologii bylo vyšetřováno. Důležité je hodnotit laboratorní nález spolu s klinickým nálezem. Pokud máte tedy dechové obtíže doporučovala bych vyšetření u pneumologa. CRP 15 je opravdu pouze minimální zvýšené, nález nesvědčí pro akutní bakteriální infekci , ale i tak bych doplnila výtěr krk, nos, vyšetření moče.

Související dotazy

Laboratorně zvýšené CRP
Dobrý večer, posielam doplnenie informácii a diagnostických...
Vysoké CRP
Dobrý den, prosím je hodnota CRP 374 hodně vysoká a...
Přetrvávající vysoké CRP
Dobrý deň, už viac ako 8 týždňov má trápi zvýšená teplota...
Kandidoza
Dobrý den, v listopadu mi byla ze stěru z pochvy a...
Sedimentace erey
Dobrý den, dcera 3,5 roku má virózu - vysoké teploty...
Chronicky zvýšené CRP
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, mám asi tak 2 roky...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vysoké ASLO (streptokok)

Dobrý den, po intoxikaci co2 mi našli v krvi zvýšenou hladinu ASLO (leden 2012)...

Vysoké ASLO (streptokok)

Dobrý den, velmi děkuji za radu...na ORL jsem byla dnes na výtěru cca před týdnem..v...

Vysoké aslo a aritmie

Dobrý den, chtěla jsem Vám moc poděkovat za Vaši radu a odpoved!!Bohužel jsem...

Vysoké ASLO a bolesti kloubů

Dobrý den, byla jsem odeslána na revmatologii- vyšší ASLO 880 a bolesti kloubů,...

Vysoké ASLO a sport

Dobrý den, přes léto jsem prodělal anginu, kterou jsem zaléčil, ale bohužel...

Vysoké aslo bez obtíží

Dobrý den, 7-letá dcera při hospitaci při podezření na meningitidu v květnu(vysoká...

Vysoké ASLO i po 6 dávkách Pendeponu

Dobrý den, náš 10 letý syn má po 6 dávkách Pendeponu ASLO 1000. Před Pendeponizací...

Vysoké aslo u dcery

Dobrý den U dcery, nyní již 13let,v roce 2011-2012 prodělala 6x angýnu z vysokými...

Vysoké ASLO u syna

Dobrý den, můj syn-9,5 roku prodělal v březnu angínu. Výtěr z krku nebyl proveden....

Vysoké ASLO, syn 12 let

Dobrý den, můj syn (12let) prodělal před rokem a půl léčbu pendeponem pro vysoké...

Vysoke crp

Dobry den. chcela by som poradit. dnes som bola na odber krvi a zistili mi,...

Vysoke CRP

Dobrý den chci se zeptat co dělat když mám CRP 102 lekařka mi dala antibiotika...

Vysoké CRP

Dobrý den,trápí nás už několik let vysoké CRP.Dcera DMO,se léčí 3roky na sarkoidozu...

Vysoké CRP

Dobrý den,prosím o radu.Dcera se dlouhodobě léčí se sarkoidózou plic,nyní bere...

Vysoké CRP

Dobrý den, byla jsem poslána do nemocnice s hodnotou CRP 212 s informací že...

Vysoké CRP

Dobrý večer, chtěla bych se Vás zeptat, zda nemáte nějakou radu k případu...

Vysoké CRP

Dobrý den, pacient 73 let, dříve již diagnostikována neuropatie, po 5denní hospitalizaci...

Vysoké CRP


Vysoké CRP

Dobrý den, obracím se na vás s prosbou o radu. Moje dcera (6 let) má už potřetí...

Vysoké CRP 148 u 8 měsíční dcery

Dobrý den,dcera (8 měsíců) má cca 14 dní mírnou rýmu...k tomu se poslední 4...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Orální alergický syndrom


Stehy


Červené pupínky


Vyšetření osteoporózy


Virážka?


Antibiotika na zub


Fleky po celém těle


Fermalac vaginal


Na atopický ekzém vyzkoušejte tekuté stříbro!


Bolesti po operaci, biopsie plic


MUDr. Alena Doležálková

Praktický lékař pro děti a dorost

MUDr. Jaroslava Chaloupková

Ordinace pro děti a dorost

MUDr. Jan Sedmík

Rehabilitační ordinace

MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

MUDr. Jaromír Tručka

Praktický lékař pro děti a dorost

Suchá pokožka hlavy, strupy


MUDr. Olga Popelková

Ordinace stomatologa

MUDr. Vlastimil Klát

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Užívání extáze může spustit deprese!


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×