Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Vystavení hepatitidě a protilátky

Infekce Robert 1.2.2017

Dobrý den. Když mám nedostatek protilátek na žloutenka,znamena to že mohu být pozitivní? Má ex byla pozitivní, chodil jsem pravidelně na testy. Vše ok. Po rozchodu mi teď zjistily nedostatek látek. Chystám se na další testy. Otázka zní, nedostatek protilátek, musí znamenat, že jsem nyní pozitivní?
Děkuji za info.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den,
nepíšete o jakou hepatittidu se jedná, jestli A,B,C? Předpokládám, že se jedná ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Přeočkování proti hepatitidě B
Dobrý den, v minulosti jsem byla očkovaná proti hepatitide...
Protilátky proti akutní hepatitidě B
Dobrý den, Byly jsem na preventivní prohlídce.vysledky...
Protilátky
Dobrý den.Chci se zeptat.Kdybych se nakazila infekcí...
Protilátky
Dobrý den.Chci se zeptat.Kdybych se nakazila infekcí...
Protilátky
Za jak dlouho se vytvoří protilátky při očkování? Za...
Protilátky
Dobrý den, při preventivní prohlídce u své doktorky...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vysoký věk a těhotenství

Dobrý den ,nevím jestli se ptám správně.Je mě 40 let a minulý rok jsem musela...

Vysoký výkyv tepu

Dobrý den, když jsem dnes dopolende sportoval, tak jsem měl na sobě takový ten...

Vysoký-kolísavý tlak

dobrý den, jako mladá jsem mívala velmi nízký tlak, proto jsem i vposledních...

Vysoušení kůže

Dobrý deň, Už dlhú dobu žijem a pracujem v Prahe. Posledné dva roky pociťujem,...

Vysřelující a píchavé bolesti ruzně po těle

Dobrý den vážená paní primářko, chtěl bych Vás požádat o radu ohledně mých...

Vyssi aslo na streptokoka

Pali me v krku. Bylo mi zjisteno vyssi aslo na streptokoka. Dostala jsem Augmentin...

Vyssi tep

Dobry den. Je mi 24 let (187 cm, 78 kg) a od detstvi dochazim na pravidelnou...

Vyssi TSH,kys.mocova,nízká glykemie

Dobrý den,potreboval bych poradit.Asi 3 mesice me hrozne boli velke klouby-ramena,kolena...

Vysšš hodnota TSH v těhotenství

Dobry den, chtela jsem se zeptat, uz cca 6 let se lecim s hypothyreozou. Uzivam...

Vystavení DPN

Dobrý den, je mi špatně od úterý a nebyl jsem schopen zajít k doktorovi, takže...

Vystavení pracovní neschopnosti

partnerce dnes praktický lékař odmítl vydat potvrzení o pracovní neschopnosti...

Vystavení pracovní neschopnosti

Po očkování proti covid mám problém. Dostal jsem horečku a nešel do práce. Hledám...

Vystavení žádanky

Dobrý den, před deseti lety jsem měl zlomeninu 9.levého žebra v oblasti připojení...

Vystavení žádanky na COVID-19 test

Dobrý den, máme v rodině moji maminku pozitivní na Corona virus. Byli jsme s...

Vystouplá a stržená piha

Během několika měsíců se mi udělala na zádech vystouplá piha, která stále rostla....

Vystouplá bulka pod penisem

Dobrý den, měl bych na vás dotaz. Asi před půl rokem se mi pod penisem udělala...

Vystouplá část žíly na ruce

Dobrý den, před dvěma dny jsem zjistila, že malá část (asi půl centimetr délky)...

Vystouplá hranka pod žaludem

dobrý den, již dlouho mám na penise pod žaludem, po obvodu, takovou vystouplou...

Vystouplá hrudní kost, výrůstky na bradavce prsu a vitamín A

Dobrý den, mám několik dotazů a poprosila bych o podrobnější odpověď. 1)...

Vystouplá jizva po císařském řezu

Dobrý den, jsem 5, měsíc po císařském řezu. Jizva byla krásná, ovšem cca v...