Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Výtok

Gynekologie Anonym . 4.1.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Před měsícem mi byla zjištěna Ureoplasma a Mykoplasma. Byly mi předepsány antibiotika Doxybene (na 20 dní) a globule Macmiror. Během léčby jsem žádné problémy neměla ale teď se mi po pohlavím styku objevil bílý zapáchající výtok, ale nesvědí (s přítelem jsme použili kondom). Po menstruaci jsem také 2-3 dny špinila což se mi předtím moc nestávalo. Myslíte, že může jít o nedostatečné přeléčení Ureoplasmy? Měla bych navšávit lékaře?

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Bylo by vhodné provést kontrolní kultivaci,zda byla léčba dostatečná a provést mikrobní obraz poševní, zda nejsou přítomny eventuálně jiné patogenní bakterie. Příjemný den

Související dotazy

Výtok
Dobrý den, před 4 dny se mi objevil nažloutlý zapáchající...
Výtok
Dobrý den! Chtěla bych se zeptat, už skoro týden...
Výtok
dobry vecer prajem zakazdym ked s priatelom sa milujem...
Výtok
Dobrý den, pravidelně mívám tak 1-2 týdny před menstruací...
Výtok
Dobrý den, chtěla bych se zeptat asi 2 dny už mě trápí...
Výtok
Dobrý den,jsem v 36tt a asi uz 4 týden mam jiný výtok....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Výtěry

Dobrý den, jsem objednaná ke svému gynekologovi na vyšetření kvůli výtokům,...

Výtěry

Dobrý den, když se berou výtěry z krku, zajímá mě, jestli hledají něco určitého....

Výtěry na kapavku a chlamydie

Dobrý den, navštívil jsem lékaře díky drobným bolestem v krku občasné píchnutí,...

Výtěry z děložního čípku

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli je možné zaměnit výsledy z výteru? Byli...

Výtěry z jazyku a krku

Dobrý den, je mi 16 let a trápí mně bílý povlak na jazyku, už hodně dlouho....

Výtěry z krku

Dobrý den, od dětství mám panickou hrůzu z výtěru z krku - většinou se lékařům...

Výtěry z krku

Dobrý den, ráda bych se zeptala, co vše (jaké bakterie či viry) se dají zjistit...

Výtěry z krku

Dobrý den, když se berou výtěry z krku, zajímá mě, jestli hledají něco určitého....

Výtěř z rekta

Dobrý den, dá se z výtěru z konečníku zjistit, že pacient porušil dietu na průjem...

Vytírání v těhotenství

Dobrý den, jsem v 23. týdnu těhotenství. Vytírala jsem v dřepu podlahu cca...

Vytok

Dobry den chtela bych se zeptat na: Pred mesicem jsem mela svuj prvni sex tedy...

Vytok

dobry den.chtela jsem se zeptat na bily vytok který trochu zapacha.driv jsem...

Výtok

Dobrý den. Je mi 13let a menstruaci jsem už dostala. Trápí mě bílí až někdy...

Výtok

Dobrý den,už 4. den mám tmavě hnědý výtok s trochou krve,jsem uprostřed menstruačního...

Výtok

Dobrý den, je mi 25 let. Stalo se mi, již po druhé po 14 dnech, že jsem měla...

Výtok

Dobrý den,asi rok mám problémy se svědivým výtokem(je bílí,tvarohovitý,nezapáchající)klid...

Výtok

Dobrý den paní doktorko, mám dotaz. Nedávno sem přišla o panenství rukou, neměla...

Výtok

Dobrý den.chtěla bych se zeptat co to znamená když jsem týden a dva dny po menstruaci...

Vytok

Dobrý den chtěla jsem se zeptat mam asi 3 dni normální menstruace a poté další...

Výtok

Dobrý den.chtěla bych se zeptat co to znamená když jsem týden a dva dny po menstruaci...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pálení pat


MUDr. Věnceslav Černý

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Jizva po operaci srdce může být i nenápadná


Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci


Revmatoidna artrida


Mám na přirození takové malé pupínky


Zubní kaz


Laparoskopie odhaluje příčiny neplodnosti


MUDr. Dušan Rada

Ordinace PL stomatologa

S atopickým ekzémem k moři


Trpíte alergií? Otestujte si i krém na opalování


Absence menstruace


Angina


Časté průjmy


Pupínek pod prsem


Bolest a otok dásní a jazyka


Předávkování Helicidem

Co se stane když sním 8 kusů Helicidu naráz ? ..

Allergocrom pálení očí


MUDr. Jarmila Bartošová

Praktická lékařka

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×