Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Vyvrácení zápěstí

Chirurgie Michaela . 15.11.2012 redakce uLékaře

Dobrý den. Dnes jsem byla u lékaře a ten mi řekl, že mám vyvrácené zápěstí. Spadla jsem na ruku.. dostala jsem dlahu a později to vidí na sádru. Zajímalo by mě, jestli je vyvrácení a vymknutí to samé. Nejsem si totiž jistá, jestli mám nárok na pojistné plnění. To se vztahuje jen na vymknuté zápěstí. Děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Milan Navrátil


Co měl lékař na myslí vám může objasnit jen on. Také je důležité, co je napsáno ve zprávě o vyšetření. Domnívám se, že na mysli bylo podvrtnutí zápěstí., distorse.

Související dotazy

Zápěstí
Dobruja den, Pred rokem jsem upadla na zapesti. Na...
Zápěstí
Dobrý den, prosím o radu ,již delší dobu mám problém...
Křupání v zápěstí
Dobrý den, je mi 22 let a před dvěma týdny jsem vážně...
Poranění zápěstí
Dobrý večer, opětovně se mi vrací bolest a křupavé...
Bolest zápěstí
Dobry den, jiz asi 3 mesice me zlobi prave zapesti....
Bolest zápěstí
Dobrý den, poslední dobou se mi zhoršila bolest v zápěstí,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vyvolávací injekce

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat ohledně vyvolávací injekci.Mela jsem menstruaci...

Vyvolávací injekce

Dobrý den, mohu se zeptat, je mozné velké zadrženi vody po vyvolávací injekci?...

Vyvolávací injekce a menstruace

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, po vyvolávací injekci (út) jsem to dostala...

Vyvolávací injekce a těhotenství

Dobry den,chtěla bych se zeptat. Lze otěhotnět po aplikaci vyvolávající injekce?

Vyvolávací injekce na menstruaci

Dobrý den, mám 2 měsíce spožděnou menstruaci, testy na těhotenství vyšly negativní...

Vyvolávací injekce na menstruaci

Dobrý den, v září 2014 jsem porodila syna. Menstruaci jsem zatím nedostala....

Vyvolávání zvracení

Dobrý den, mám 2,5 roku starého syna a stává se, že si jen tak strká prsty do...

Vyvolávání zvracení

Dobrý den, mám 2,5 roku starého syna a stává se, že si jen tak strká prsty do...

Vyvolávaný porod- dědičnost

Dobrý den, v rodině máme samé vyvolávané porody. Je možné, že je to dědičné...

Vyvracení antikoncepce +-3,5 hodiny po užiti

Dobrý den, přítelkyně si okolo 21 hodiny vzala antikoncepci ale bylo ji špatně...

Vyvrácený nehet, co s tím

Dobry večer, nosím gelové nehty a dnes se mi stala taková hodně nemila věc....

Vyvrcholení

Dobrý den již nějakou dobu mám občasné problémy s erekcí a hlavně dlouhodobě...

Vyvrcholení

Dobrý den, pane doktore můj problém spočívá v tom, že při souloži nikdy nedosáhnu...

Vyvrcholení

Mám problém budem mit předehru hned vyteče nebo ho zasunu do pochvy stači pět...

Vyvrcholení

Zdravím, Donedávna to bylo poprvé co jsem dosáhla vyvrcholení s mužem. Ale...

Vyvrcholení

Dobrý den, mám problém. Poslední dobou při vyvrcholení cítím pocit močení a...

Vyvrcholení

Dobrý den chci se zeptat zda vadí když při používání Hormonální Antikoncepce...

Vyvrcholení u mého partnera

Dobrý den, předem se omlouvám za můj, možná primitivní dotaz, ale sama si na...

Vyvrcholení u partnera

Jsme manželé, žijeme spolu skoro rok mě je 35 a manželovi 60, je to úžasná láska...

Vyvrcholení ve vodě

Dobrý den,potřebavala bych poradit.Je možné pokud se můj přítel při hrátká udělal...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×