Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Vzduch pod kůží

Martin . 20.11.2014

Dobrý den, chci se zepatat co mám dělat když se mi stala taková příhoda...píchl jsem si do prstu na ruce ( ukazováček) šponu (kus železa) a při vyndávání se mi dovnitř dostal vzduch... co šlo jsem vymačkal (z rány šly bubliny s krví) ale samozřejmě tam něco zůstalo ... tak se chci zeptat zda li to mám řešit u doktora nebo se to vstřebá??

Odpovídá:

MUDr. Vladimír Němec

Specializace: Chirurgie a traumatologie Pracoviště: ASKLEPION s.r.o.

Dobrý večer, vzduch bych určitě neřešil. Důležité je, jestli tam nezůstal kus kovu. A aby se rána hojila bez infekce. Pokud by se objevilo hnisání, otok, zarudnutí, bolest, zvýšená teplota, vyhledejte lékaře.

Související dotazy

Vzduch pod kůží
Dobrý den, chci se zepatat co mám dělat když se mi...
Dírka v kůži
Dobrý večer, mám nad řitním otvorem dirku v kůži (viz....
Sperma a vzduch
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli když chlap...
Puchýřky na kůži
Dobrý den, prosím chtěla bych se zeptat, dělají se...
Boule na kůži
dobry den, na vrchni strane stehna nad kolenem mam...
Boulička pod kůží
Dobrý den, je mi 34 let. Na levé straně bederní páteře...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vzájemný vztah hodnot TSH a fT4

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na vývoj mých výsledku hormonů štítné žlázy....

Vzala jsem si 2 pilulky naraz - Mercilon

Dobry den, potrebuji poradit. Dnes 19. Jsem si vzala 2 pilulky mercilon naraz...

Vzala jsem si antikoncepci o dva dny déle

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, od 31.5. do 4.6. jsem měla menstruaci. Antikoncepci...

Vzala jsem si dva prášky antikoncepce najednou

Dobrý den, už jste mi před chvíli odpovídal na dotaz ohledně toho že jsem si...

Vzala jsem si Ha o 4hodiny později vadí to??

stane se něco když si vezmu HA o 4h později a bude to mít nějaké nežádoucí ůčinky??...

Vzala jsem si pozdě pilulku

Dobrý den, byla jsem skoro 3 měsíce v zahraničí pracovat, bylo mi nepříjemné...

Vzdánlivý a menší obraz

dobrý den pane doktore, prosím vás mám takový problém ... Měla jsem to jako...

Vzdor, temperament, noční halucinace u tříletého dítěte

Dobrý den, naše dcera (3 roky a 5měsíců) je velice "živé" dítě už od malička...

Vzdor, temperament, noční halucinace u tříletého dítěte

Dobrý den, naše dcera (3 roky a 5měsíců) je velice "živé" dítě už od malička...

Vzduch odcházející z žaludku

Dobrý den, již několik let mě tráví zažívací potíže, poslední půlrok se ale...

Vzduch pod kůží

Dobrý den, chci se zepatat co mám dělat když se mi stala taková příhoda...píchl...

Vzduch v pochvě

Dobrý den ještě jednou paní doktorko, psala jsem Vám dotaz ohledně lehkého,...

Vzduch v pochvě -rosalgin

Dobrý den, před menstruaci jsem pociťovala svědění, během menstruace to bylo...

Vzduch v pochvě v těhotenství

Dobrý den, jsem nyní ve 20. týdnu těhotenství a četla jsem, že při orálním sexu...

Vzduchová bublina

Dobrý den, po jak dlouhé době se mohou projevit potíže spojené s injekčním...

Vzduchová bublina v hrudi

Dobry den, pripada mi ze mam mezi plicemi vzduchovou bublinu. Chvilemi v tom...

Vzduté a tvrdé břicho

Dobrý den,je mi 14 let a trápí mě už dlouhou dobu vzduté a tvrdé břicho Asi...

Vzestup LDH

V průběhu posledních několika měsíců mi v odběrech stoupá LDH, v současnosti...

Vzestup tlaku krve a také tepové frekvence

Dobry den, odjakziva jsem mela nizsi tlak. Nyni posledni 3 mesice mi zacal vylitavat...

Vzestup TSH

Dobrý den, na endokrinologii se léčím cca 6 let, subklin.hypothyreoza,v průběhu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×