Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Warfarin

Doplňky stravy paribari2 . 14.1.2011 redakce uLékaře

Dobrý den, může se při léčbě Warfarinem pro lepší doléčení po chřipce užívat Wobenzym? Pokud ne, tak co by bylo vhodné? Děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, ano, oba přípravky můžete užívat současně. Hezký den.

Související dotazy

Warfarin+
Dobrý den. Dlouhodobě užívám Warfarin. Prosím o informaci,zda...
Warfarin a Zodac
Dobrý den, lze požívat Warfarin a Zodac ?
Warfarin a ostropestřec
Dobrý den,mám dotaz.Mohu používat ostropestřec s kombinaci...
Multivitamin+natural a warfarin
Dobrý den, užívám warfarin každý den a chci se zeptat...
Warfarin a vitamíny a léky na bolest
Dobrý den, začala jsem užívat lék Warfarin, chvci se...
Rivotril a warfarin
Dobrý den.chtela jsem se zeptat na kombinaci léků.lecim...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Vzteklý syn

Dobrý den, mám syna necelé 3 roky, který se často vzteká. Pokud mu něco zakáži...

Vztopoření penisu

Když mi stojí penis , stojí mi nějak nahoru a když ho chci dat níž bolí to.Když...

Vždy jsem si při sexu s přítelkyní představoval, že má sex zároveň i s nějakým jiným mužem.

Dobrý den, můj dotaz a příběh, který se k němu váže, možná bude znít zvláštně,...

Vždy po sexu mám zánět močových cest. Pálení močové trubice.

Dobrý den je mi 27, od 5 let trpím na časté záněty močového měchýře měla jsem...

Vždy po stolici mě pálí konecnik

Dobrý den mám problém vždy po stolici mě pálí konecnik už jsem vyzkoušel snad...

Waldeyerův okruh

Dobrý den, mám dotaz na mojí mandli, mám tam jakýsi výrustek (viz. Foto)o co...

Walkmaxx

Doplňuji informace k botám Walkmaxx, aby jste mi mohl odpovědet. Jelikož se...

Warfanin ve spermatu

Dobry den, otehotnela jsem s manzelem, ktery nyni uziva Warfarin 15mg. Zajima...

Warfar?

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat na lék warfar. Mám RS ,byla jsem na zákroku...

Warfari a Lutein complex premium

Dobrý den, beru 1/2 tab.warfarinu.mohu brát na oči LUTEIN COMPLEX PREMIUM?...

Warfarin

Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o radu ohledně užívání léku Warfarin....

Warfarin

Dobrý den, mám od konce ledna 2011 diagnostikovanou plicní embolii s nálezem...

Warfarin

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, prodělala jsem oboustrannou plicní embolii...

Warfarin

Dobrý den, Dnes jsem byl na vyšetření a bylo mi sděleno že můžu warfarin vysadit....

Warfarin

Dobrý den, rád bych se prosím zeptal, užívám Warfarin 5mg po tromboze, kterou...

Warfarin

Dobrý den... Před půl rokem mi byla zjištěna HZT v pánvi ,brala jsem před tím...

Warfarin

Dnes jsem se dozvěděla, že když beru valfarin po operaci chlopně,tak nesmím...

Warfarin

dobrý den - mám dotaz ohledně léků proti bolesti a současnému užívání léku Warfarin....

Warfarin

Dobrý den. Užívám Warfarin 3 mg, 1x denně. Prosím o informaci, zda mohu spolu...

Warfarin

Dobrý den jsem po vážné zlomenině kotníku a převedli mě na warfarin(z flexiparinu).Warfarin...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Obtíže s vysokým tlakem


Pijete v těhotenství kávu? Berete dítěti železo a vápník

Zjištění, že miminko nejde zplodit tak rychle a snadno, jak jste si představovala,...

Tik v očích

Přibližně měsíc mám nervový tik v obou očích,který se stupnuje.Mám 16 let.Děkuji...

Zdravá páteř

Mezi nejčastější příčiny pracovní neschopnosti Čechů patří bolest zad. Řadě...

Uzlinky na krku


Pásový opar?


Špatný prospěch a plno poznámek? Vyzkoušejte homeopatii!

Školní rok je v plném proudu a začínají se objevovat mnohé potíže. Roztěkanost,...

Kořenový syndrom


Žal. vředy

Dobrý den, jiz zhruba pul roku beru Omeprazol kvuli zaludecnim vredum. Asi pred...

Dlouhotrvající kašel, rýma, časté nachlazení


Bolest v krku


První příznaky diabetu zachyťte včas, léčba bude snazší


Otok po TEP kolene


5 tipů pro zdravé uši bez infekce

Máte-li propíchnuté uši ozdobené náušnicemi či piercingem, pak možná víte, že...

MUDr. Josef Kučera

Praktický zubní lékař

Bolest pod lopatkami a bolest v obratli

Dobrý den, je mi 21 let, pravidelně sportuji, vcelku žiji zdravě (ale opět jsem...

Vaginální mykoza

Dobry den, objevily se u me priznaky mykozy, nikdy predtim jsem ji nemela. K...

Jak se vyhnout střevním obtížím při divertikulitidě?

Divertikly jsou výchlipky tlustého střeva. Objevují se u 5–45 procent populace....

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×