Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Wobenzym

Jitka P. 17.7.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, Byly mi předepsány ATB Klacid - 3 dávky na přeléčení zánětu močových cest a podezření na chlamydie. K ATB jsem si koupila na radu pana doktora Laktobacily. Je možné ještě k těmto lékům užívat Wobenzym? A popřípadě, v jakém časovém sledu? Abych nebrala ATB + probiotika + Wobenzym naráz? Děkuji za odpověď. Jitka

Odpovídá:

MUDr. Marie Vaňačová


Dobrý den, je to možné- Wobenzym je nutno brát jako první a to nalačno, asi 1/2 hodiny před jídlem.

Související dotazy

Wobenzym
Mám dg. RS a čeká mě totální endoprotéza kolenního...
Wobenzym
Dobrý den, chci se zeptat, zda je dobré použít lék...
Autovakcína a Wobenzym
Dobrý den, je možné současně užívat Wobenzym a autovakcínu...
Wobenzym a parodontoza
Dobrý den, mám parodontozu, léčím se na parodontologii,...
Clexane a Wobenzym
Dobrý den jsem 7 den po operaci zlomeného kotníku užívám...
Wobenzym a UC
Dobrý večer, přes deset let trpím ulcerozní kolitidou,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Westův syndrom

Dobry den muj 4 mesicni syn onemocnel Westuv syndrom zjistili jsme to pred...

Whiplash syndrom,

Dobrý den. Měla jsem před dvěma měsíci úraz hlavy, lékař určil mozkovou komoci,...

Wiberg II

Ještě jednou Vás zdravím a přeji hezký den.Jak jsem již v minulém dotazu uvedl,dcera...

Wiberg IV

dobrý den, chtěla bych se zeptat na možnosti léčby u diagnostikované, na MR,...

Wiedemann- Becwith syndrom

Dobrý den, mám k Vám dotaz ohledně dcery, které bude 17 měsíců. Narodila se...

Wilash injuri

Dobrý den, má přítelkyně je 4 rokem po autonehode , Proběhlo nespočet vyšetření...

Wilkieho syndrom

Je mi 17 a mám wilkieho syndrom . Chtěl bych se zeptat jestli po operaci budu...

Wilsonova choroba

Dobrý den. Mému příteli byla diagnostikována Wilsonova choroba v roce 2003 na...

Wilsonova choroba

Dobrý den, jsem matkou dvou synů - 2,5 roku a 9 měsíců. Můj přítel má zhruba...

Wilsonova choroba a těhotenství

Dobrý den, pane doktore, je mi 28 let a trpím vzácnou genetickou poruchou metabolismu...

Wobenzym

Dobrý deň! Chcel by som sa spýtať, či sa môže WOBENZYM kombinovať s liekmi...

Wobenzym

Dobrý den, 24.8 2016 mi byla provedena LAVH,jsem dnes tedy 3.den po operaci.Už...

Wobenzym

Na začátku května jdu na operaci hycterectomie(celková) a mám dotaz. Slyšela...

Wobenzym

Dobry den, je mozne ze mi je po lieku Wobenzym nevolno od zaludka? Dakujem

Wobenzym

Dobrý den, chci se zeptat, zda je dobré použít lék protizánětlivý Wobenzym na...

Wobenzym

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se v těhotenství smí užívat wobenzym?...

Wobenzym

Dobrý den, začátkem června mi byla na základě provedení krevních testů Elisa...

Wobenzym

Mám dg. RS a čeká mě totální endoprotéza kolenního kloubu. Může mi lékař předepsat...

Wobenzym

Dobrý den, na doporučení lékaře jsem začala brát wobenzym. Ale bohužel je mi...

Wobenzym

Dobrý den, prosím Vás, vysvětlete mi - jak může fungovat lék Wobenzym, který...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Šumění v uchu


Opakovane vyskakuje koleno


Je vůbec možné otěhotnět, dokud nedostanu menstruaci?


Mgr. Ing. Alexandra Říhová

Ambulance klinického psychologa

Nádorová bolest

Bolesti při nádorových onemocněních jsou nejčastěji dlouhodobé neboli chronické....

MUDr. Jana Chládková

Odborný lékař alergologie a imunologie

Zvýšená hladina ASLO

Dobrý den, již několik měsíců se necítím dobře, vrací se mi menší bolesti v...

Hořkost v ústech


Zvýšená sedimentace


Chronická bolest

Dobrý den,již přes deset let trpím brněním a pálením obou dolních končetin.Veškeré...

Hrozně mi padají vlasy


Tasemnice

Dobrý den,dnes mi stolicí vyšlo z těla něco,co bylo asi dvacet cm dlouhé,a vypadalo...

MUDr. Hana Albrechtová

Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost

Co všechno vás čeká po operaci křečových žil

Chystáte-li se vyřešit problém s křečovými žilami operací, připravte se na okolnosti,...

Nebojte se vysazení antikoncepce


Hnisave očičko a zkažený heřmánek

Dobrý den, mám 3 měsíčního syna, který měl trochu zahnisané očičko, dle rady...

Křeče v noze


Nechráněný styk a možnost otěhotnění


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×