Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Zánět dýchacích cest

Jan . 8.4.2015 redakce uLékaře

Zdravím, chtěl jsem se zeptat od 1.4. jsem bral antibiotika Azitrox tři dny v úterý 7.4. jsem byl na kontrole a výsledky dobré jen rýma a kašel přetrvává beru ještě Erdomed. Teď v sobotu 11.4. mam zápas ve fotbale mohl bych případně za dobrého počasí jít ? Děkuji za odpověd ..

Odpovídá:

MUDr. Andrea Marčíková Vitkovská

Specializace: Pneumologie Pracoviště: privátní ambulance TRN Kroměříž

Dobrý den! Rekonvalescence je individuální záležitost. Po ATB se doporučuje aspoň 14 dní kliového - pohodového režimu. Pokud se cítíte dobře, můžete to skusit.

Související dotazy

Časté infekce dýchacích cest
Dobrý den, mám autoimunní thyreoiditis a celiakii....
Katar horních cest dýchacích
Dobry den, cca v pondeli me zacalo skrabat v krku,...
Časté infekty dýchacích cest
Dobrý den. Syn,tři a půl roku. Pro časté rýmy a zvětšenou...
Zánět močových cest
Dobrý den mám dotaz trpím na zánět močových cest ....
Zánět močových cest
Dobrý den, mám podruhé za tři týdny zánět močových...
Výtok z močové trubice
Dobrý den, cca před půl rokem jsem měl problémy s bílým...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Zánět dutin bez dutiny

Dobrý den, už 4 týdny se léčím se zánětem dutin, dostala jsem ATB, mukolytika,...

Zánět dutin Bioparox

Dobrý den, chci se zeptat od pátku jsem měla hrozné bolesti hlavy v oblasti...

Zánět dutin od zubu?

Dobrý den, před rokem jsem měla problém se zubem, šestka v levo nahoře. Zub...

Zánět dutin v těhotenství

dobrý den, jsem v 15 týdnu těhotenství a cca před 3 týdny jsem brala antibiotika...

Zánět dvanacterniku

Dobrý den,pred dvěmi roky se u me projevil zánět dvanacterniku,po vysetreni...

Zánět dvanácterníku

Prosím o vysvětlení jak a čím se tento problém da vyřešit, jaké léky jsou ty...

Zánět dvanácterníku

Dobrý den, ráda bych poprosila o nějakou dietu nebo nějaké nasměrování co by...

Zánět dvanácterníku

Dobrý den, je to necelý rok, kdy jsem byla poprvé na gastroskopii, měla jsem...

Zánět dvanácterníku a žaludku

Dobrý den.Prosím o odpověď na můj dotaz. 3 roky užívám lék Controloc...

Zánět dvanáctníku.

Dobrý den. Mohli byste mi prosím poradit složení nějakého doplňku stravy, potraviny...

Zánět dýchacích cest

Dobry den uz 10 den se lecim z pruduskami prvni antibiotika nezvrali ted mi...

Zánět ěložního čípku

Dobrý den, je mi skoro 21 let, v dubnu letošního roku jsem prodělala zánět děložního...

Zanet Eustachovi trubice

Dobry den, cca 3 tydny me poboliva ucho,nejprve pri predklonu,pak uz me v nem...

Zánět eustachovy tr. -léčba ATB

Dobrý den, mám zánět Eust. trub.,jaká je vhodná léčba a jaké ATB nové generace...

Zánět Eustachovy trubice

Dobrý den chtěl jsem se zeptat já mám zánět Eustachovy trubice v levém uchu...

Zánět eustachovy trubice

Dodrý den, lékař na ORL mi diagnostikoval chronickou rýmu a "Eustachitis ac....

Zánět genitálu

Dobrý den. Prosím vás, může mít ZÁNĚT MOČOVÝCH CEST A PROSTATY mít vliv na snížení...

Zánět hltanu

Dobrý den, asi před dvěmi týdny jsem byl na ORL a byl mi zjištěn zánět hltanu....

Zánět hltanu

Dobrý den, paní doktorko, chtěla jsem se zeptat: dnes jsem navštívila paní doktorku...

Zánět hltanu

Dobrý den, včera mi byl u doktora diagnostikován akutní zánět hltanu a od včerejška...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×