Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Zánět plic

Onkologie Anna 11.4.2011

V listopadu mně bylo na CT zjištěno ložisko na plicích při onkologické kontrole - carcinom dělohy. V lednu na kontrolním PET vyšetření byl nález v progresi, po té byla provedena brobchoskopie, kde : zánětlivé změny s hyperprodukcí hnisohlenu, mikrobiologie negativní, CRP negativní. Závěr nejasný nález . kontrolní CT v dubnu, kde dle Mudr. regrese. Můj dotaz zní zda po této době mohou přetrvávat bolesti za hrudní kostí řezavého charakteru a občasný kašel. V lednu jsem byla přeléčena antibiotiky. Děkuji

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, jestliže je nález v regresi- tozn. na ústupu (zatím ne zcela dovyléčen), tak i po ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Zánět plic
Dobrý den. Měla jsem zápal plic . Na RTG bylo zastření...
Zánět plic
Dobrý den. Mám 20ti měsíční holčičku, které lékaž dnes...
Rtg plic
Dobrý den, byla jsem na rentgenu plic, protože se...
Zápal plic
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, jak se umírá na...
Ložisko plic
Prosím o vysvětlení zavěru rtg plic - "stacionární...
Nález na RTG plic.
Byla jsem na kontrolním rtg plic , protože užívám biologickou...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Zánět penisu a předkožky

Zdravím. Chtěl bych se zeptat na jednu intimní věc než s tim zajdu k doktorovi.. Měl...

Zánět penisu a předkožky

Dobrý den. Mam rok stálou partnerku. Zhruba pred měsícem se mi na zaludu objevila...

Zánět penisu po nechráněném sexu

Dobrý den, Včera jsem měl 4x po sobě nechráněný sex. Dnes ve sprše jsem na...

Zánět penisu pod žaludem (podkožkou)

Dobrý den, mám problém s nějakým zánětem pod žaludem. Tento problém jsem zaregistroval...

Zánět penisu u 2letého syna

Dobrý den, nevím, zda svůj dotaz směřuji správně, ale snad ano. Mám 2letého...

Zánět penisu?

Dobrý den, Mám takoví problém.Včera mě začal dosti svědet žalud.Když jsem se...

Zánět penisu? Zánět konečníku?

Dobrý den. Mám urologický problém: Nejdříve musím však dodat, že jsem ted v...

Zánět plic

Dobrý den, je mi 19, přes týden ležím doma, nejdříve jsem měla horečky a návaly...

Zánět plic

Dobrý den. Měla jsem zápal plic . Na RTG bylo zastření 20mm. Doktor mi nic neřekl...

Zánět plic

Dobrý den. Mám 20ti měsíční holčičku, které lékaž dnes stanovil diagnozu zánět...

Zánět plic

Dobrý den, před 3mi týdny jsem prodělala zánět pravé poloviny plíce (zánětlivé...

Zánět plic

děkuji za zodpovězený dotaz, ještě bych se ráda zeptala, zda se zánět doléčí...

Zánět plic a pohrudnice

Dobrý den! Chci se zeptat na svou maminku, která minulý rok v zimě přechodila...

Zánět plic, dítě 1,5 roku

Dobrý den, moje 1,5 roku stará dcera Ema je po zápalu plic. Kašlat začala snad...

Zánět PND po supraturbinální antrostomii?

Dobrý den, uvědomuji si, že můj dotaz je poněkud neobvyklý, ale bohužel jsem...

Zánět po cystoskopii

Dobrý den přeji :-) nechci zbytečně "lítat" k lékaři, ale potřebovala bych,...

Zánět po extrakci zubu

Dobry den chtel bych se optat. Pred 3 dny v utery mi byl trhan zub moudrosti....

Zánět po kyretáži

Dorý den chtěla jsem se zeptat. Prodála jsem kyretáž dělohy.. důvodem byl dlouhodobí...

Zánět po obřízce

Dobry den, před 4 mesicema jsem postoupil celkovou obřízku a mám chronický zanet...

Zánět po operaci páteře

Dobrý den, můj otec je 6 let po operaci bederní páteře, při které mu byly některé...