Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Zánět žaludku, helicobacter pylori

Trávení Natasa . 26.6.2009 redakce uLékaře

Dobrý den , prosím potřebovala bych poradit. Ve zprávě se píše CD ve floridním stadiu a aktivní NS H.p. pozitivní gastritida. Můžete mi to trochu objasnit, abych tomu porozuměla děkuji moc. Nebo aspoň co je to CD, NS a H.p děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, CD znamená colon descendens -sestupný tračník H.p. = Helicobacter pylori - bakterie Hezký den.

Související dotazy

Helicobacter pylori- eradikace
Dobrý den. Ráda bych věděla jak jinak na Helicobacter...
Mám zánět žaludku, a našli mi i Helicobacter pylori
Dobrý den, už si nevím rady a tak se obrácím na vás....
Helikobakter pylori
Chci se zeptat, jestli pomáha vyléčit helicobacter...
Helicobacter Pylori
Dobrý den chtěla jsem se Vás zeptat před týdnem jsem...
Helicobacter pylori
Dobrý den, prosím o Váš názor. Moje gastroenteroložka...
Helicobacter pylori
Dobrý den před časem mi diagnostikovali infekci helicobacter...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Zánět žaludku

Dobrý den, v pátek jsem popíjela tvrdý alkohol a na lačno,načež jsem prozvracela...

Zánět žaludku - podivné stavy

Dobrý den, před necelým měsícem mě na základě vyšetření a Gastroskopie ( pomocí...

Zánět žaludku ?

Dobrý den, mám problémy se žaludkem, po vyšetření se se mnou lékař moc nebavil....

Zánět žaludku + žlučníkové kameny

Dobry den, je to jiz ctyri mesice, co me byla provedena gastroskopie a diagnostikovan...

Zánět žaludku a barretúv Jícen

Dobrý den,chtěla bych o radu a vysvětlení některých pojmú. V roce 2009 jsem...

Zánět žaludku a dvanácterníku

Dobrý den, již dva měsíce mě trápí bolesti břicha a střev. Pře třemi týdny mě...

Zánět žaludku a jícnu

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na můj problém. Před rokem jsem měla problém...

Zánět žaludku a močových cest

Před třemi týdny mi byl diagnostikován zánět žaludku. Nyní mě už 2 dny nepřetržitě...

Zánět žaludku a střev

Dobrý den, mému muži zjistili zánět žaludku a střev. Má mít prý dietu, ale neuvedli...

Zánět žaludku s bakterii heliobakter

Dobrý den, byl mi diagnostikován zánět žaludku s bakterii heliobakter,přelečena...

Zánět žaludku, nález helikobaktera, nesnášenlivost antibiotik

Dobry den, chtěla jsem se zeptat byl mi nalezen zanet zaludku a přítomnost bakterie...

Zánět žaludku,psychika

Dobrý den, před dvěma měsíci jsem měla zácpu a tlak a bolest v oblasti žaludku...

Zánět žaludku?

Dobrý den, již od konce dubna trpím bolestmi žaludku, takový jakoby tlak, je...

Zánět žaludku?

Dobrý den paní doktorko. Kdysi jsem měl menší zánět žaludku, nyní mě opět bolelo...

Zánět žaludu

Přibližně před měsícem se mi na žaludu a předkožce začaly objevovat červené...

Zánět žaludu

Dobrý deň Vám prajem . Mám asi takýto problém. Kuk fotografia

Zánět žaludu

Dobrý den, asi rok mám problém s penisem. Na žaludu a z vnitřní strany předkožky...

Zánět žaludu

Dobry den, chcel by som sa opytat ze do kedy by mal zmiznut opuch pod zaludom,...

Zánět žaludu

Dobry den chtel bych se zeptat na problem co se mi z niceho nic udelal strasne...

Zánět žaludu

Dobrý den,podle všeho mám kvasinkovou infekci na žaludu.Už skoro týden to mažu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×