Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Zápal plic

Infekce Petra . 7.6.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat když mi doktorka řekla že mám lehký zápal plic tak co to znamená ? Je normální při zápalu plic nemít chuť na jídlo ani pití a mít pocit na zvracení ? nevím co mám dělat a jestli se to po antibiotikách spraví .. Děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den. Moc prosím, neztrácejte důvěru ve svou paní doktorku. Jen ona má právo Vám vysvětlit svůj nález- a jistě to ráda udělá. Také Vám vysvětlí, zda Vaše nechuť k jídlu nemůže být v souvislosti s podáváním léků /může to být následek aplikace některých antibiotik/a dokáže Vám poradit, jak se s obtíží vypořádat.

Související dotazy

Zápal plic
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, jak se umírá na...
Zápal plic
Dobrý den, syn 15 let kašel ne moc silný a horečky...
Zápal plic a cestování po zaléčení
Dobrý den, manželovi před týdnem diagnostikovali oboustranný...
Zápal plic a rentgen
Dobrý den,mohu se zeptat zda na rentgenu vidí zápal...
Zápal plic
Dobrý den.Jsem už 2 měsíce v prac.neschopnosti.Lékař...
Zápal plic
Dobrý den , mám zápal plic na pravém horním laloku...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Zapachajuci moč

Dobry den, posledne dva dni som spozoroval ze pri mpceni mi zapacha moc, pred...

Zapachajuci moč

dobry večer! chcela by som sa spytat pani doktorka, všimla som si, že už par...

Zápal

Bol som na urologii.. Lekár mi predpísal antibiotiká na zápal.. Cez ultrazvuk...

Zápal

Zdravím, ja som bol s tým u Urologa.. Cez ultrazvuk mi zistil ze mam jak je...

Zápal alebo podráždenie konečníka?? Alebo niečo vážnejšieho???

Dobrý deň Dnes som bola na chirurgii s konečníkom. spravili mi krvné testy...

Zápal čelistní dutiny

Dobry den, viete mi prosim popisat diagnozu CT PND, ako aj moznu liecbu? foto...

Zapal kolena

dobry den pan doktor, vcera som bol u doktora,kde mi povedal ze mam zapal kolena,...

Zápal mozkových blan

Dobrý den, ráda bych věděla jestli je zápal mozkových blan (nehnisavý) nakažlivý....

Zápal mozkových blan

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli záp.m.blan je bakterie nebo virus.A i...

Zápal mozkových blan

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda by se zápal mozkových blan u dospělého projevil...

Zapal plic

Dobry den.prosim chtela bych se zeptat, jiz tri tydny jsem doma se zapalem plic...

Zápal plic

Dobrý den, dcera bere pulmicort od ledna tohoto roku. Byla na vyšetření v Praze...

Zapal plic

Prosím o radu ohledně mé maminky. Staráme se o maminku 75 let, ležící po CT...

Zápal plic

Chtěla jsem se zeptat,od dubna tohoto roku,mě bolí na levé straně u ramene,nejvíce...

Zápal plic

Vážená paní doktorko, po 2 týdnech (od 2.1.) chřipky jsem pro neustávající...

Zápal plic

Dobry den,prosim o.nastineni moznych variant.od ledna jsem se.lecila ji dvakrat...

Zápal plic

Dobry den, chtela jsem se zeptat moje 5mesicni miminko uz prez mesic kasle nas...

Zápal plic

Dobrý den, syn 15 let kašel ne moc silný a horečky max. 38.6. První CRP 16 za...

Zápal plic

Dobrý den paní doktorko, dceři bronchoprovokační ani bronchodilatační test...

Zápal plic

Dobrý den,synovi (25) byl diagnostikován toxický zápal plic po vdechnutí lampového...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Dlouhodobý kašel a další projevy


EEG


Zánět patra


Opožděná menstruace a negativní těhotenský test

Dobry den, nedostala jsem menstruaci uz mam 12 dni spozdeni. Mam partnera se...

Antikoncepce Artizia


Vyplnění mezery mezi zuby


Klimonorm a následky jeho dlouhodobého užívání


MUDr. Věra Čechová

Stomatologická ordinace

Vitamíny


Zapomenuta pilulka


Bolest třísel


Streptokok v pochvě


Jak správně ošetřit puchýř


Kožní obtíže


Žaludek


Samovolná tvorba modřin


Duomox na streptokokovou infekci


Méně známá sestra hemofilie aneb Když chybí srážecí faktor VII


Bolestivý, červený a opuchnutý klitoris


MUDr. Jitka Matiašovicová

Praktický lékař pro děti a dorost

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×