Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Závislost na pervitinu

Psychiatrie Misa . 24.4.2010

no lubim pikenko asi 2roky uzivam bezhlavo no bol by som vam velmy vdacny keby ste mi poradili co setko mi to mohlo poskodit a ake lieky MAM NASADIT NIC VIAC POVAS NECHCEM LEN AKE LIEKY DAKUJEM !!!

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Míšo! Pervitin (metamfetamin) Vám poškozuje především mozek. Jaké léky máte nasadit? nedoporučuji nic, než vysadit pervitin. Drogy jsou různé, některé jsou více a některé méně nebezpečné. Pervitin patří zcela jednoznačně mezi ty nejhorší.

Související dotazy

Závislost na pervitinu
Dobrý den, mám 30-ti letou dceru, která je závislá...
Závislost a pervitinu
Dobry vecer,prosimvas uzivam nitrozilne pervitin a...
Závislost na pervitinu
Dobrý deň mám dcéru má 16 r a je pozitívna viac krát...
Užívání pervitinu
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať. Od bolesti mi pomáha...
Užívání pervitinu
Dobrý den, chtěl bych ze zeptat, čím je způsobeno nepříjemné...
Pervitin
Dobrý večer, před 5 dny jsem experimentoval (asi...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Závislost na lécích

Dobrý den, již druhým rokem beru antidepresiva, zezačátku jsem brala velaxin,naposledy...

Závislost na lécích? trpím silnou úzkostí a strachem

Dobry den,jsem už úplně v koncích,asi před pěti lety jsem přestala kojit staršího...

Závislost na Lexaurinu

Dobrý den, od února užívám Lexaurin 3mg. Byl mi předepsán na nespavost. Doteď...

Závislost na lexaurinu

Dobrý den. Šest měsíců po porodu jsem začala mít problémy s aritmií a pocitem...

Zavislost na marihuanu

Dobry den,nejdřiv se chci omluvit protože jsem hledala v tom sloupci doktora...

Závislost na Neurolu

Zdravím, měla jsem problémy se spaním spojené se stresem, párkrát se mi stalo,...

Závislost na OLYNTHU klidný spánek

Dobrý den jemi 17 let a asi sem propad závislosti na olynthu začlo to rýmou...

Závislost na opioidech

Dobrý den,potřeboval bych poradit,nejprve od Vás abych věděl kam zajít. Dlouhodobě...

Zavislost na papirech

Dobry den pani doktorko, mam takovy zvlastni problem, se kterym nevim, jestli...

Závislost na partnerovi

Dobrý den,potřebovala bych poradit,žiju už 3 roky s přítelem mám ho ráda ale...

Závislost na pervitinu

Dobrý deň mám dcéru má 16 r a je pozitívna viac krát na pervitín ja myslím že...

Závislost na pervitinu

Dobrý den, mám 30-ti letou dceru, která je závislá na pervitinu. Je jí závislost...

Závislost na pervitinu

Zdravim, zial musim priznat ze som zavisli a chcem uz sa nadobro vratit spat...

Závislost na pornu

Dobry den, je mi 23. Mam psychicky problem a jsem zavislej na pornu, jelikoz...

Závislost na rodičích

Dobrý den, mám 10měsíční dceru narozenou v 35. tt. Už od narození chce být jen...

Závislost na sexu

Vazeny pane doktore, obracim se na Vas s prosbou o pomoc. Trapi nas to s...

Závislost na sexu ?

Dobrý den , stále přemýšlím zda jsem závislá na sexu ,čtu si příznaky na internetu...

Závislost na sladkostech

Prosím Vás o radu. Mám 16ti letého vnuka, který je závislý na sladkostech. Pudinky,...

Závislost na sledování pornografie

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak se mohu zbavit závislosti na sledování...

Závislost na Stilnox

Beru si 1/4 tablety Stilnox zhruba jednou za 10-14 dní, když nemohu vůbec usnout....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Požité plesnivé potraviny


Zánět vedleších dutin nosních

Dobrý den, chci se zeptat v poslední době jsem teďka měla 4x po sobě zánět nosohltanu...

MUDr. Hana Mužíková

Praktický lékař pro dospělé

Různé

Dobrý den, lze ze snímku magnetické rezonance zjistit, jak velká část menisku...

Bolest při a po sexu i při zavedení tamponu

Dobrý den, mám problém, který mne velmi trápí a omezuje. Zhruba před měsícem...

Chronicka nadha

Dobry den, prednedavnom som Vam pisal ohladom chronickej nadhy. Absolvoval...

Furunkl

Dobrý den. V posledním půl roce si mi začali dělat furunkly. Objeví se, a pak...

Výrůstek na bradavce


Cysta na levém vaječníku

Dobrý den, v červenci mi byla objevena cysta na levém vaječníku 4,2x2,2 cm,...

Nespavost

Dobrý den, jsem na odvykací kůře na lék Zolpinox a můj doktor mi předepsal Circadin....

Bolest žebra

Dobry den uz 6 den mne boly na prave strane posledni dolni zebro boli to i na...

Bechtěrevikům s bolestmi kloubů a páteře pomůže jóga

Bechtěrevova choroba je zánětlivé onemocnění drobných kloubů páteře. Může vést...

Bio aloe vera

Dočetl jsem se, že pokud mám krevní skupinu 0, pak bych neměl užívat bio extrakt...

Výrůstek u poševního vchodu

Dobrý den. Pane doktore, mám takový problém, všimla jsem si , že u poševního...

Gastritida

Dobrý den, prosím o zodpovězení dotazu. Při gastroskopii odebrán vorek na...

TRPNUTIE V LAVEC CASTI TVARE A PALENIE HLAVY,

DOBRY DEN OBRACIAM SA NA VAS S PROSBOU KONECNE PORADIT CO MI V VLASTNE JE,TRPNE...

Nespavost

Dobrý den, mám velký problém s usínáním dost často beru léky na spaní většinou...

Vyšetřeni hodnoty - glaukom

Dobrý den, při očním vyšetření mi bylo zjištěn vysoky tlak očí 27-31 pak mi...

Priznaky nemocných nadledvinek


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×