Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Zázvor

Dětská výživa Veronika . 1.11.2009 redakce uLékaře

Může 5-leté dítě pít čaj z čerstvého kořene zázvoru a popř. v jakém množství. Děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, pokud jej nevypije litry, jistě může, obzvlášt přes zimu je to dobré, protože silně zahřívá na rozdíl např. od zavedených citronů a citrus.plodů, které ochlazují (info z tradiční čínské medicíny, znamená ochlazení nebo zahřátí energetických proudů v těle). Hezký den.

Související dotazy

Zázvor v těhotenství
Dobrý den, jsem v 18 týdnu těhotenství. Nevěděla jsem,...
Zázvor
Dobrý den, míval jsem často problémy s imunitou, ale...
Bolest v nadbřišku
Zdravim zena je tehotna v 26tt, uz od pondeli ma krece...
Můžu použít zázvor při hypertenzi
Jsem rok po infarktu, delší dobu se léčím na hypertenzi....
Zázvor po vyčištění zubů
Dobrý den, lze pít zázvorový nápoj poté, co jsem si...
Zázvor a prevence rakoviny
Dobrý den, dočetla jsem se o pozitivních účincích zázvoru...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Zavrate1

Dobry den, rada by som sa s VAmi poradila. V poslednej dobe sa mi velmi casto...

Závraty, nevolnosť, depresie, malatnosť

Dobrý deň, chcela by som Vás požiadať o radu v probléme s mojím zdravotným stavom....

Zavřená zlomenina horního konce radia

dobrý den, před třemi týdny jsem měla pád na bruslích, na pohotovosti mi sdělili,...

Závyslost na inzulínu

Dobrý den, ptám se za svého otce, kterému byla zjištěna vysoká cukrovka 2.typu...

Zavzdušněná děloha

Gynekolog mi při prevenci sdělil,že musím na ultrazvukové vyšetření,neboť mám...

Zazivaci problemy a spatne testy

Dobry den, chtela bych se zeptat na muj problem, Jiz dlouho se lecim s bolesti...

Zazivani

Dobry den, jiz delsi dobu trpin na zazivaci obtize a to prujmy, nadymani,...

Zazivani

Dobry den chtela jsem se zeptat jaky jsou nejlepsi lactobacily trpim spatnym...

Zazivani a bolest v boku

Dobry den,po masaži zad (vlastne uz behem ní) se mi udelalo velmi spatně.Maserka...

Zaznam EKG

Dobry den, cca rok a pul trpim extrasystolami.posledni tyden se zhorsili, pridalo...

Zázvor

Dobrý den, míval jsem často problémy s imunitou, ale všiml jsem si, že mi hodně...

Zázvor a prevence rakoviny

Dobrý den, dočetla jsem se o pozitivních účincích zázvoru jako prevenci rakoviny....

Zázvor po vyčištění zubů

Dobrý den, lze pít zázvorový nápoj poté, co jsem si vyčistil zuby? (Zázvor jsem...

Zázvor v 6.tt

Dobrý den, trápí mě mé rozhodnutí, strouhat si zázvor do čaje.Má dr mi řekla,...

Zázvor v těhotenství

Dobrý den, jsem v 18 týdnu těhotenství. Nevěděla jsem, že se od druhého trimestru...

Zázvorový čaj v těhotenství

Dobrý den, žádám Vás o sdělení ohledně zázvoru. V současné době jsem ve 22tt....

Zázvorový sirup

Dělala jsem si doma zázvorový sirup. Můžu ho jako prevenci podávat svým dětem...

Zázvorový sirup

Dobrý den, dělala jsem si doma zázvorový sirup. Můžu ho jako prevenci podávat...

Zážitek

Mám problém nějak rozumě si vysvětlit zážitek. Přišel jsem jednou do bytu a...

Zážitek ve větrném tunelu

Dobrý den, Měl bych dotaz ohledně zážitku ve větrném tunelu. Chtěl bych ho...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×