Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Žebra

Ortopedie Zdenka . 30.5.2010 redakce uLékaře

Prosím ještě o jednu odpověď.Před měsícem jsem prodělala hodně oškivou chřipku a hned po ní zánět horních i dolních cest dýchacích.Silný kašel a hustá rýma slále přetrvávají.Od včerejška pociťuji ostrou bolest vzadu na žebrech v místě lopatky.Nemůžu se hýbat,kašlat,smrkat.Je možná nějaká rychlá pomoc?Starám se o dvě malá vnoučátka,potřebuji hodně síly.Děkuji Zdenka

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Zdenko! Chtělo by to kontrolu obvodním lékařem a snad i RTG. Nelze vyloučit zápal plic, i když podle popisu to spíš vypadá na blok žeber po těžkém kašli.

Související dotazy

Zlomenina žebra
Dobrý den, 13.4.2017 jsem si zlomila žebro. Lékařská...
Zlomené žebra
Dobrý den, v srpnu jsem upadla a zlomila si 4 žebra....
Bolest žebra
Dobry den uz 6 den mne boly na prave strane posledni...
Naražená žebra
Dobrý den je to deset dní co jsem upadla od té doby...
Zlomenina 7. žebra vlevo
S2230 Zlomenina 7. žebra vlevo; zavřená Dobrý den,...
Boulička na konci žebra
Dobry den, minuly tyden jsem si na konci leveho zebra...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Žárlivost

Dobrý den paní doktorko,prosím o radu nevím si už sama rady.Mám přítele,s kterým...

Žárlivost dětí

Dobrý den, mám syna (v září 3 roky), který žárlí na svého bratránka, nebo spíše,...

Žárlivost při gynekologickém vyšetření

Zdravím, ačkoliv chodím na preventivní vyšetření k ženě- lekářce, přítel má...

Žárlivost u přítele

Dobrý den, u mého přítele se v neúnostné míře začala projevovat žárlivost (od...

Žárlivý manžel

Dobrý den, mám manžela, který je nesmírně žárlivý a má potřeby mi pořád něco...

Žaudek

Dobrý den, při laboratorním vyšetření krve mi byly naměřeny zvýšené hodnoty...

Žažívací potíže - Celiakie

Dobrý den, od 22.11.2014 mě trápí dyspeptické potíže v oblasti žaludku, unáva,...

Žbluňkání v břiše při běhu

Dobrý den mám problém, chtěl bych se zeptat dnes jsem byl běhat a při běhu mi...

Že by krátká uzdička?

Dobrý den.. nemám krátkou uzdičku? Předkožka mi de bez problémů stáhnou, ale...

Žeberní chrupavka

Dobrý den je mi 18 let a již od začátku srpna mě bolí pod žeberní chrupavkou...

Žebra

Dobrý den, mám takový problém ,už od dětství mám vystoulá žebra, když jsem byla...

Žebra

Dobrý Den, před dvěma dny jsme zjistila že se mi na levě straně začalo více...

Žebra

Dobrý den pane doktore, děkuji za Vaší poslední velmi rychlou odpověd. Ješta...

Žebra

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat.Asi před 2 roky jsem si při utkání(ř-ř zápas)zlomil...

Žebra

dobrý den mám aspon 5 let část žeber na pravé straně zvýšená po sražením autem...

Žebra

Dobrý den, mám už asi pul roku zablokované 3 páry žeber. Jeden pan fyzioterapeut,...

Žebra

Dobrý den,zkusím stručně.Vertebrogenní terapeut při jedné návštěvě krom jiného...

Žebra

Dobrý den, můj dotaz se týká bolesti ve spodní oblasti žeber. Přesné místo...

Žebra

Dobry den, mel bych dotaz ohledně žeber. Spiše se jedna o esteticky dotaz. Mám...

Žebra

Dobrý den,mám dotaz ohledně volného žebra na levé straně.Při pohybu (natažení...

Naposledy přečtené dotazy z poradny



Ultrazvuk krku - nodozity na štítné žláze


MUDr. Eva Maroušková

Praktický lékař pro dospělé

Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Pupínky penisu


Kruhy pod očima


Pulzace aorty

Tepání v břiše Chtela bych se zeptat, zda by mohla byt nejaka souvislost...

Bolest ua ušima


Introvertní povaha a sex


Intoxikace potravinami

Dobry den pritel byl v praci a snedla nejaky spatny steak a parky. Rozklepal...

Strach


Bolest nohou


Červené fleky na kůži


Kožní sufúze


Nepravidelná menstruace


MUDr. Jana Baslerová-Fojtíková

Praktický lékař pro dospělé

Snížená sexuální touha? Viníkem může být i stres


MUDr. Alexandra Vacková

Stomatologická ordinace

Virová hepatitida v číslech


Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×