Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Zhoršenie mojích telesných depresívnych symptómov

Praktické lékařství Shinrin 10.9.2018

Dobrý deň,

pred mesiacom som prekonala gastroeneteritídu s horúčkami do 39°C, vyležala som ju doma a nešla k lekárovi.

Odvtedy sa u mňa objavujú kútiky a vriedky v ústach, následne sa objavilo zhoršenie mojich telesných depresívnych symptómov (mám f 32.2; euthýmia už 2 roky pomocou 100mg Fevarin, 2000mg N-acetylcysteín/denne) : konkrétne celková slabosť a zvláštne šteklenie/pálenie v určitých častiach končatín, pociťujem ich akoby epicentrá slabosti - toto som však mala takmer identické, keď moj stav nebol správne podchytený pred pár rokmi. Je tiež pravda, že som vysadila prídavné Abilify 6 mesiacov dozadu a cítim rozne zmeny každý týždeň - netýkajú sa však nálady, vačšinou sú telesné a nijak zvlášť nepríjemné.

Tieto symptómy slabosti už odchádzajú, celkove je moja nálada vačšinou úplne v poriadku, ale posledné dni začínam cítiť bolesti svalov a kĺbov - hlavne chrbát a ruky. Takže moja otázka znie - može sa jednať o komplikácie gastroenteritídy, alebo ide o následok rozkývania psychicko-telesnej rovnováhy z vysadenia, prosím?

Ďakujem!

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, těžko posoudit, co přesně stojí za vašimi potížemi. Na jedné straně, popisujet...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Soňa Boušková Chief Medical Officer

Specializace: Vnitřní lékařství Pracoviště: uLékaře.cz

Dobrý den, souhlasím s paní doktorkou přede mnou. Je možné, že horečnaté onemocnění spoje...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Přehnané hlídání tělěsných příznaků
Dobry den před 2 lety my začali problémy se srdcem...
Praskanie v kolenach po op. ramena
zdravim. pred 2 mes. som mal operaciu ramena (vyklbenie...
Oči-zhoršený zrak
Zdravím pred týždnom som si doma prepichol ucho a zdá...
Zhoršenie stavu po mesiaci užívania AD
Dobrý deň, psychiatrička mi predpísala AD Citalec...
Přenos HIV
Dobrý den,všimla jsem u jedné z mojich kamarádek že...
Praskání kůže na rukou
Dobrý den,již delší dobu mi praskají konečky-polštářky...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Zhoršení zraku a nervozita

Dobrý den, poslední dobou mám zhoršené vidění (rozostřené, mlhavé), celkový...

Zhoršení zraku během dne

Dobrý den. Už několik měsíců se potýkám s problémy s očima. Nosím od malička...

Zhoršení zraku nadálku

Dobrý den, mám lehce zhoršené vidění do dálky, ale poslední asi rok a půl se...

Zhoršení zraku po alkoholu

Dobrý den, přítel tvrdí, že se mu po oslavách či po každé akci, kde se pije...

Zhoršení zraku po odstranění cizího předmětu

Dobrý den, při práci s bruskou se mi i přes ochranné brýle dostala do oka...

Zhoršení zraku po pádu, nevolnost, tlak

Dobrý den, téměř před 3 mi lety jsem ve velké rychlosti spadla na in-linech....

Zhoršení zraku při fyz.zátěži

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu.Začala jsem chodit na Zumbu.Po odtančení...

Zhoršení zraku u vnučky

Dobrý den,mám 16.letou vnučku. Při návštěvě si zkoušela moje brýle na dálku....

Zhoršení zraku, černé skvrny na zorném poli

Dobrý den, již asi 8 let mám v oku tyto prasklé žilky, ale až nyní se tato skvrna...

Zhoršení zraku, plicní chlamydie

Dobrý den, tento rok jsem v únoru prodělal infekci způsobenou plicní chlamydií....

Zhoršenie stavu po mesiaci užívania AD

Dobrý deň, psychiatrička mi predpísala AD Citalec 20 mg/1x denne kvôli nestálemu...

Zhoršený atopický ekzém

Zhoršený atopický ekzém, zhoršení především na tváři a na pokožce hlavy. Dosavadní...

Zhoršený ekzém

Dobry den, jsem ekzematik a zaroven mam sklony k akne. Posledni tyden se...

Zhoršený ekzém v těhotenství - čím léčit ?

Dobrý den, jsem v 15. týdnu těhotenství a extrémně se mi v posledním měsíci...

Zhoršený hluboký nádech

Dobrý den, již 3.den mě trápí pocit že se nemůžu nadechnout z hluboka ale dýchat...

Zhoršený nádech u dítěte

Syn 3,5 roku. V minulosti trpěl často na záněty průdušek a rýmu. Od letošního...

Zhoršený nález na cytologii děl. čípku

Dobrý den, Vcera mi muj osetrujici gynekolog oznamil, ze mam zhorsene vysledky...

Zhoršený psychický stav manžela

Dobrý den, můj manžel se již vícekrát léčil v psychiatrické léčebvně v Opavě,...

Zhoršený sluch

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, možná to bude někomu připadat absurdní, ale...

Zhoršený sluch

Odpověď lékaře na dotaz #207804 Dobrý den, Audiometrie samozřejmě vychází...