Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Zimostráz vždyzelený

Péče o dítě Ja-ni . 27.1.2012

Dobry den..prosim je mozna otrava pozitim pripadne ocucanim jednoho listu zimostazu vzdyzeleneho (kruspanku) rocnim ditkem?v pripade ze ano jak to poznam a kdy se projevi??mam radej zajet k lekari nebo je to male mnozstvi a nemusim se bat?dekuji.

Odpovídá:

MUDr. Magdalena Žáková


Dobrý den, pouhé ocucání jednoho lístku by otravu způsobit nemělo. Jinak se otrava projevuje zvracením, kolikou, průjmem, svalovou slabostí a zástavou dechu (při konzumaci většího množství), cca do 24 hodin od požití. Dotazy, jako je takovýto, Vám nejlépe zodpoví v toxikologickém informačním středisku, http://www.tis-cz.cz/ , kde provozují 24 hodinovou poradenskou službu.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Zimnice, únava ,oteklé oči

Dobrý den , v poslední době trpím často zimnicí která byla 2 dny doprovázena...

Zimnice, vyrážka, bolesti hlavy

Dobry den je mi 32let mam neustále zimnice motá se mí hlava je mi špatně po...

Zimnice,nizka telesna teplota,bolest hlavy

Dobrý den,nevim zda jsem dotaz polozila spravne,ale uz si nevim rady. Už pres...

Zimomřivost

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, o čem svědčí, když je člověku neustále zima...

Zimomřivost

Chtela bych se zeptat asi 2 mesice mi je stale zima,mam zamestnani pri kterem...

Zimomřivost

Dobrý den, je mi 33 let a od dětství jsem dost zimomřivá. Posledních 2-3 měsíce...

Zimomřivost

Dobrý den prosím vás co to znamená když se nemůžu zahrát ani pod peřinou nedokážu...

Zimomřivost

Dd,prosim chtela bych se zeptat,cim to muze byt ze je mi porad zima.Ptala jsem...

Zimomřivost

Dobrý den, snad jsem vybrala správné zařazení pro problém. Celý život trpím...

Zimomřivost a časté prochlazení

Dobrý den, je mi 20 a bydlím v bytě 3+1. Mám pokoj se starším bráchou a již...

Zinek po borelioze

Dobrý den, mám problém s padáním vlasů, zničenou kůži a spoustou ekzémů, které...

Zineryt

Dobrý den, chci se zeptat, jaké mohou nastat obtíže při překročení doby použitelnosti...

Zineryt se dostal do oka

dobrý den, nedávno se mi tento přípravek omylem dostal do oka, oko začalo pálit...

Zinnad 500 a Qlaira

Dobrý den, dnes začínám užívat Zinnad 500 2x denně, na vyléčení angíny. Chci...

Zinnat 500

Dobrý den. Dnes jsem byla na UNK s bolestí v krku a teplotami. Dg.Akutní zánět...

Zinnat 500 a slunce


Zinnat a antibiotika

Dobrý den, v pátek ve 21:00 bych měla dobrat antibiotika na angínu a zánět močových...

Zinnat a antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, zda antibiotika Zinnat 500mg snižují účinnost...

Zinnat a antikoncepce

Dobrý den, beru antikoncepci Sirmya a začínám brát na vyléčení angíny atb značky...

Zinnat a Lindynette

Dobrý den, beru antikoncepci Lindynette 20 a měla jsem zánět močového měchýře....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Erekce v létě: 13 vlivů, které ji zaručeně zničí


Zvětšený podbřišek


Bolest Achillovy šlachy


Svědění kůže


Pivo po dobrání Doxybene

Dobry den chci ze zeptat,vcera ve 23:00 jsem dobral posledni prasek Doxybene...

Hnědé skvrny na zádech a rukou


Bulka na krku


MUDr. Jiří Růžička

Praktický lékař pro dospělé

Autotrakční lehátko - srdce a koagulční léčba


Zvětšený brzlík


Bušení srdce


Jednodenní zvracení - nakažlivost


Tehotenstvi


Borelioza?


Šetřící léky na bolesti


EBV virosa + gyn. problém


Antibiotika a alkohol


Odstranění krčních mandlí

Dobry den, prosim Vas chtela jsem se zeptat na operaci krcnich mandlich, zda...

Zvýšená tvorba modřin


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×