Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Zítěž nohy po zlomeném4. MTT

Jana . 9.5.2014 redakce uLékaře

Dobrý den, dcera(13.let) měla 3 týdny sádru s podpadkem kvůli zlomené hlavičce 4. MTT (3. MTT naštíplý). Dnes sundáno, dle snímku zhojeno. Lékař doporučil pouze týden bez TV, bez bandáže. Neměla by se noha šetřit déle? Přece skoky a běhání je přímo závislé na zatížení této části nohy?

Odpovídá:

MUDr. Milan Navrátil


Jistě, na místě je nejméně 4 týdenní postupné zvolné zatěžování. Plná zátěž končetiny až po 3 měsících od úrazu. Noha nesmí bolet. Možná že se nejednalo o plnou zlomeninu, u neúplné zlomeniny je zátěž rychlejší.

Související dotazy

Zítěž nohy po zlomeném4. MTT
Dobrý den, dcera(13.let) měla 3 týdny sádru s podpadkem...
Nehomogení hlavička IV. MTT
Dobrý den, nedávno se mi stal úraz levé nohy (subkapitická...
Zlomenina V. MTT
Pane doktore, paní doktorko, Mám opravdu trochu...
Zlomenina V. MTT
Vážený pane doktore, Děkuji za odpovědi. Vaše odpověď...
Bolesti nohou
Dobrý den pane doktore,chtěla jsem se zeptat,mám bolesti...
Magnetorapie base V. MTT
Dobrý den, Můj ortoped, který odjel do lázní, takže...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Zinnat a Nuvaring

Dobrý den, chci se zeptat, jestli antibiotikum Zinnat 500mg ovlivní účinek Nuvaringu....

Zinnat a přebývající dávky - je to možné? A můžu pak dítě nechat očkovat prevenarem?

Dobrý den můj syn 3 roky dostal na užívání zinnat 125 mg 2xd po 5 ml, dostal...

Zinnat předávkování

Dobrý den, omylem jsem si vzal 2 tablety Zinnat 500 po sobě (rozdíl asi hodina)....

Získání informací o onemocnění v rodině

Dobrý den. Za týden mám podsoupit genetické vyšetření st. p. ICSI + AH. Lékařka...

Získání ortézy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda při poranění či bolesti kolene je možné...

Získání vyšetření

Dobrý den,mám po operaci levého ramene-roztržená rotátorová manžeta a utržený...

Ziskanie HPV u muzov

Vážený pán Sládeček, vôbec ste mi neodpovedali na moju otazku. Bo by som rád,...

Získanie HPV u mužov

DObrý deň, prosím o odpoveď na moju otázku - aj po podrobnom preskúmaní webu...

Získanie HPV u mužov

DObrý deň, prosím o odpoveď na moju otázku - aj po podrobnom preskúmaní webu...

Zistenie marihuany v moči

Dobrý deň, viem že táto otázku tu už niekoľkokrát bola riešená ale zaujímala...

Zítěž nohy po zlomeném4. MTT

Dobrý den, dcera(13.let) měla 3 týdny sádru s podpadkem kvůli zlomené hlavičce...

Zívání

Dobrý den, moc se omlouvám, že se ještě jednou vracím ke svému dotazu, na který...

Zívání

Dobrý den. Nejedná se o žádný problém či poruchu. Pouze by mě zajímalo, proč...

Zivani

Dobry den je to uz nejakou dobu ze snad kazdou pul hodinu zivnu a uz je to celkem...

Zivot bez nakazy pritele

Dobry den pani doktorko. Muzu mit s partnerem dite, aniz bych ho nakazila? Pred...

Zjedenie skla

Dobry den, prosim vas vcera 3,5 rocny syn medzi zubami rozhryzol taku tenucku...

Zjedenie skla

Dobry den, prosim vas vcera 3,5 rocny syn medzi zubami rozhryzol taku tenucku...

Zjem jedlo, bolesť v pravom boku, následne hnačka

Dobrý deň. Už 2-3 roky ma trápi jeden problém. Keď zjem niečoho viac, je jedno...

Zjistena ureaplasma parvum

Dobry den, byla mi zjistena ureaplasma parvum, a hodnoty pus cells 5-8 hpf a...

Zjisteni nakazeni nestovicemi pred vysevem

Dobry den,mam dotaz.Lze z krve zjistit,zda se syn nakazil nestovicemi? Jsme...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×