Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Změna antikoncepce

Zuzka . 11.2.2015 redakce uLékaře

Dobrý den, používala jsem antikoncepci Artizia, chtěla jsem vyzkoušet jinou antikoncepci a měsíc brala brala Minervu. Chci se zeptat, jestli je nějak zdraví škodlivé, když se po měsíci vrátím azse na svojí původní antikoncepci, vice mi vyhovovala. Děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Pokud Vám vyhovovala Artizie, můžete se bez obav vráti k jejímu užívání. Žádné otíže by se neměly objevit.

Související dotazy

Antikoncepce
Dobrý den, mám 44 let, antikoncepci beru 20 let,...
Změna antikoncepce
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli má nějaký...
Antikoncepce
Dobrý den, dostala jsem menstruaci dřív o dva dny....
Antikoncepce
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli je možné mít...
Změna antikoncepce a zpoždění menstruace
Dobrý den,chtěla bych Vás poprosit o radu. Užívala...
Změna času užívání antikoncepce
Dobrý den, mám dotaz ohledně změně času užívání antikoncepce...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Změna

Dobrý den, můj gynekolog mi změnil antikoncepci na Mercilon. Když jsem si přečetla...

Změna stolice

Dobrý den.Je mi 31 let a od 15let do nedávna jsem chodila na velkou tak 1až...

Změna :-(

Dobrý den ,chtěla bych Vás poprosit o radu ...jsem po konizaci (HPV vir...CON...

Změna ambulantního psychiatra

Dobrý den , chtěl bych změnit svého ambulantního psychiatra u kterého jsem v...

Změna anitikoncepce

Dobrý den, nyní beru antikoncepci Dienille dnes mi byla předepsaný antikoncepce...

Změna antibiotik

Dobrý den ,mohu přejít z Xorimax 500mg na Dalacin C 300mg.Jde o infekci horních...

Změna antibiotik

Dobrý den, již čtvrtý den beru antibiotikum Fromilid (makrolid), bez zlepšení...

Změna antidepresiv

Dobrý den.Je mi 24 let,trpím Duchennovou svalovou dystrofií zatím bez tracheotomie.Momentálně...

Změna antidepresiv Cipralex na Argofan

Dobrý den, přibližně 2 měsíce se lečím na GAD s panickými atakami. Byl mi nasazen...

Změna antidpresiv

Dobrý den Paní doktorko Prosím o zodpovězení mého dotazu.před 8 lety jsem...

Změna antikoncepce

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně správnosti užívání antikoncepce. Ve čtvrtek...

Změna antikoncepce

Dobrý den,přešla jsem z antikoncepce Diane na Jeanine. Po dobrání poslední pilulky...

Změna antikoncepce

Dobrý den, již cca 8 let užívám antikoncepci Logest, nyní mi můj gynekolog...

Změna antikoncepce

Dobrý den, brala jsem 4 měsíce Dianille (před tím Logest a Diane). Změnila jsem...

Změna antikoncepce

Dobrý den pane doktore, můj gynekolog mě kvůli mým zdravotním problémům (pigmentové...

Změna antikoncepce

Dobry den,chci se zeptet kolik let bych mela uzivat stejnou hormonalni antikoncepci.Zacala...

Změna antikoncepce

Dobrý den, právě přecházím z antikoncepce MyWy na Lindynette. Paní doktorka...

Změna antikoncepce

Dobrý den. Obracím se na Vás ještě s jedním dotazem. 6 let užívám antikoncepci...

Změna antikoncepce

Dobrý den, po 3 letech měním antikoncepci (tri-regol 21 plus 7) na antikoncepci...

Změna antikoncepce

Dobý den, ráda by jsem se s Vámi poradila. 6 let beru antikoncepci dienille,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zinnat 500 a slunce


Trombóza


10 měsíční kojenec-časté usínání během dne


Stržený nehet


Akné


Konec opakujících se vaginálních mykóz: víme, co zabírá


Bolest a otok kloubu na noze pod palcem


Předávkování Stopexem


Neschopnost orgasmu


ATB


Bolest hlavy a krku

Dobry den,chtela bych se zeptat.Uz skoro rok pomaham mame s manualni domaci...

Patříte mezi kardiaky? Nezapomeňte na očkování proti chřipce!


Borglycerin


Sexuální poradna


Roupi


Nádory ledvin jsou často objeveny náhodně


Bolest rukou


MUDr. Otakar Stiebler

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Interupce


Mám na toaletním papíru jasně červenou krev

Krev ve stolici. Dobrý den, mám dotaz. Dnes jsem byla již asi po druhé -...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×