Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Zvýšená hladina Fe v séru

Endokrinologie Eileen22 . 18.10.2010 redakce uLékaře

Můžu se zeptat, jestli má zvýšená hladina Fe nějakou spojitost s Cushingovým syndromem?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Zvýšená hladina sérového železa bývá u zvýšeného rozpadu červených krvinek nebo u zánětů jater, vyloženě souvislost s Cushingovým syndromem tu není.

Související dotazy

Zvýšená amyláza v séru
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat. Je mi 26 let,...
Zvýšená hladina železa v krvi
Dobrý den, v rámci aplikace léků se mi zvýšily hodně...
Zvýšená hladina kys. moč
Dobrý den, manželovi (33let) byla zjištěna zvýšená...
Zvýšená hladina trombocytů
Je mi 31 let a od 18-ti let jsem dárce krve a plazmy...
Zvýšená hladina TAG
Dobry den prosim vas bola som na preventivke a vsetko...
Zvýšená hladina PSA
Dobrý den, byla mi zjištěna zvýšená hladina PSA a...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Zvýšená hladina bilirubinu

Dobrý den, Byla jsem na gynekologii a jelikoz beru antikoncepci tak mi pravidelne...

Zvýšená hladina bilirubinu a urobilinogenu v moči v těhotenství

Dobrý den, mám mírně zvýšenou hladinu bilirubinu a urobilinogenu v moči (na...

Zvýšená hladina bilirubinu v krvi

Dobrý den, ve 14 letech mi vyoperovali žlučíník. Od narození jsem chudokrevná...

Zvýšená hladina Ca v séru, vleklé obtíže

Dobrý den, rád bych Vás poprosil o radu, jsem muž, 28 let. V důsledku obtíží...

Zvýšená hladina cukru a sedimentace po kortikoidových injekcích

V prosinci 2008 dostala moje mamka injekci obsahující kortikoidy na bolest v...

Zvýšená hladina cukru v krvi

Dobrý den. Poslední dobou jsem měla úporný průduškový kašel, skoro 1 měsíc....

Zvýšená hladina cukru v krvi

Dobrý den, byla jsem u své praktické lékařky protože mi padají vlasy. Paní doktorka...

Zvýšená hladina draslíku v krvi

Dobrý den pane doktore, na preventivní prohlídce mi byla zjištěná vysoká hladina...

Zvýšena hladina eozinofilov

Dobrý deň, v januari sa mi vytvorila podkozna vyrazka v hornej casti nosa,...

Zvýšená hladina eozinofilů

Dobrý den, z krevního rozboru mi vyšla zvýšená hodnota EOZINOFILU na 5,1 (max...

Zvýšená hladina fosforu

Dobrý den, u 5-ti letého dítěte vyšla z krevního rozboru hodnota fosforu 40,...

Zvýšená hladina GMT

Již několik let mám zvýšené hodnoty jaterních testů, zejména GMT kolem 4-5 ukat/l....

Zvýšená hladina homocysteinu, kyseliny močové, cholesterolu

Dobrý den, Je mi 28 let a ve výživové poradně mi náhodou zjistili zvýšenou...

Zvýšená hladina hormonu štítné žlázy

Dobrý den, jsem v péči lékaře pro špatnou funkci štítné žlázy. 10 let užívám...

Zvýšená hladina hormonu štítné žlázy

Dobrý den, ještě zasílám poslední výsledky š.ž.: sono krku-š.ž.heteroechogenní...

Zvýšená hladina hormonu štítné žlázy v těhotenství

Dobrý den. Jsem v 10+3 tt a dnes mi můj gynekolog oznámil, že mám zvýšenou hladinu...

Zvýšená hladina cholesterolu

Dobrý den, nejdříve bych chtěla uvést léky, které užívám Itoprid PMCS 50 mg...

Zvýšená hladina cholesterolu

Dobrý den, v rámci preventivní prohlídky, mně lékařka zjistila zvýšený cholesterol...

Zvýšená hladina ketonu a bilirubin

Dobrý den, rádi bychom se s manželkou informovali na našeho 2,5roku starého...

Zvýšená hladina kortizolu, prolaktinu a diagnóza E 03.9 Hypotyreoza

Dobrý den, byla bych Vám velice vděčna za vysvětlení mé diagnózy. Z Gastronomie...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pálení pat


MUDr. Věnceslav Černý

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Jizva po operaci srdce může být i nenápadná


Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci


Revmatoidna artrida


Mám na přirození takové malé pupínky


Zubní kaz


Laparoskopie odhaluje příčiny neplodnosti


MUDr. Dušan Rada

Ordinace PL stomatologa

S atopickým ekzémem k moři


Trpíte alergií? Otestujte si i krém na opalování


Absence menstruace


Angina


Časté průjmy


Pupínek pod prsem


Bolest a otok dásní a jazyka


Předávkování Helicidem

Co se stane když sním 8 kusů Helicidu naráz ? ..

Allergocrom pálení očí


MUDr. Jarmila Bartošová

Praktická lékařka

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×