Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

zvýšené hodnoty CA 19-9

Onkologie daniela . 14.1.2008 redakce uLékaře

Co může být příčinou zvýšené hodnoty CA 19-9 (hodnota 43,49) v souvislosti s zachyceným parox FAP,v.s. při hypokaliemii?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrá den, paní Danielo, ca 19-9 je marker nádorových onemocnění.Doporučila bych Vám tedy nechat se dovyšetřit na interním oddělení. Jiné obtíže se u vás neobjevily?

Související dotazy

Hodnoty CEA, CA 19-9
Dobrý den, během jednoho roku mi dělali 2x kolonoskopii...
Marker CA 19-9
Dobrý den , promiňte, že se na Vás obracím se svým...
Zvýšený marker ca 19-9
Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem ohledně markru...
VÝZNAM CA 19-9
DOBRY DEN PANÍ DOKTORKO. PSALA JSEM VAM PRED PUL ROKEM....
Pokles CA 19-9 při karcinomu slinivky
Dobrý den, mám diagnostikovanou rakovinu slinivky....
Zvýšené hodnoty Ca
Dobrý den. Prosím o vysvětlení.Mám revmatoidní artritidu,koxartrozu,osteopenii.Přitom...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Zdravotní problémy - bolesti kloubů, svalů, občasné křeče a bolesti hlavy, citlivost na vysoké teploty, nevolnosti

Dobrý den, pokládám dotaz ne na sebe, ale na mou přítelkyni. Je jí 20 let,...

Zlomenina lýtkové kosti

Zlomil jsem si lýtkovou kost ,šikmá zlomenima. 10 týnů sádra,4 týdny našlap...

zlomený kotník doplnění

Omlouvám se, že obtěžuji a navazuji již na dlouhou diskuzi - dotaz stále je...

Změna v chování při sexu

Dobrý den.Mám problém s partnerem,je mu 47 a mě 37let.Náš první společný víkend...

zmnožené leukocyty

Dobrý den, dceři při předoperačním vyšetření vyšli z krevního obrazu zmnožené...

zpráva neurologie

Omlouvám se, že Vás takto obtěžuji , ale upřímně budu ráda za každý názor na...

Ztráta čichu a chuti

Hezký den. Při první návštěvě jsem popsal problém s chron. rýmou + sdělil, že...

Zvetšená Uzlina

Dobrý den.Chtěla jsem se jen zeptat zda mam jít k lekaři.Uz přez 3 roky mam...

zvětšený vaječník

Dobrý den, dnes mi lékař při vyšetření vag. ultrazvukem sdělil že mám nepatrně...

Zvláštny vzhľad?

Dobrý deň už niekoľko rokov pozorujem tento vzhľad nič ma nebolí ani nemám žiadne...

zvýšené leukocyty

Dibrý den jsem ve 29 týdnu a dnes mi bylo z krve zjjištěno již po druhé,že mám...

Žárlivost, černé videni..

Dobrý den, hodně žárlim, nyslim si furt ze přítel chce jinou ikdyz nechce a...

´´BÍLÉ´´ BRADAVKY

Dobrý den, už druhý měsíc neberu antikoncepci, kterou jsem brala přes 4 roky....

´Může to být tetanie?

Dobrý den paní doktorko, omlouvám se, že se obracím znovu na tuto poradnu, ale...

¨bolest prsou

Dobrý den,v červenci 2009 jsem vysadila HA(injekci,nevím bohužel název),menstruace...

¨problém údu

Dobrý den, je mi 15 a chtěl bych se zeptat, mám kolem žaludu červené pupínky.Mohly...

¨Předčasný orgasmus

Dobrý den, mám problém týkající se mého orgasmu. Už rok jsem se svou přítelkyní...

¨Zpožděná mestruace cca týden

Dobrý den je mi 16 a chtěla bych se zeptat .. mám spoždění mesntruace cca ještě...

˚

Vdsvddvsdsdsvdsvasdvsd sad handsomest sdvdsmovsdsdvvsd svdvsdsavdpsmvsdvsdvsdvsdvsdvdsvvds

_?Nervy,dásně,zuby?????

Dobrý den,už v prosinci mě silně bolela horní i dolní čelist a vystřelovala...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Poslední cigareta? Až po hypnóze


Vdechnutí jídla, kašel


Hnědý až krvavý výtok mimo ms


Lze Zibor brát současně s Detrelex tabletami


Tinitus


MUDr. David Macharáček

GM ordinace s.r.o.

Kožní výrůstek


Vyrazky zo dna na den


Jak si biologická léčba dokáže poradit s rakovinou prsu


Proktologie


Jste po operaci srdce? Nezvedejte ruce nad hlavu


Dočasná tetováž není bez rizika


Neštovice


Zažloutnutí zubů


Unikání vzduchu z plic


Poruchy spánku


Vyrážka


Vleklé problémy s močovým měchýřem


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×