7 denní pauza

Dobrý den prosím vás, teď doberu svoje první platíčko Líndynette20, tudíž se mi blíží pauza ve které by se měly objevit měsíčky, ale co když se po dobu sedmi dní nedostaví? Budu pořád chráněna? Předem děkuji za odpověď :)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při pravidelném užívání antikoncepčních tabletek jste před otěhotněním chráněna i během pauzy. I v případě, že krvácení bude jen slabé či žádné.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: