Abces konečníku

Dobrý den, prosím Vás o radu. Má sestra 21 let, před měsícem měla abces konečníku, velice bolestivé a nepříjemné, kdy nakonec musela prodělat operativní vyříznutí. Po dvou měsících se jí na druhé půlce opět dělá jakási boulička a neustále něco vytéká. Je možná nějaká účinná léčba nebo je nezbytný další operativní zákrok? Předem Vám děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Sabino! Asi by to chtělo důkladné vyšetření celkového stavu. Pokud klinický lékař zkonstatuje normální jnález, svěřil bych se do péče lékaře celostní (holistické) medicíny, který se pokusí předejít opakování zásahy do životosprávy. Je pravděpodobné, že i druhou "půlku" bude potřeba chirurgicky ošetřit.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Konečníková píštěl | Od: lenka Fröhlichová | 28.2.2016 12:12
Dobry den,jsem tři týdny po operaci píštěle snažím
se jist normalní stravu a užívám Lepikol kvuli stolici
.Mam zavedeny dren a kontrolu v proktologicke
poradně až 27.4.Do te doby mam mit ten dren
zavedeny?Chci se zeptat jestli je tento postup
spravný
reagovat
re:Konečníková píštěl | Od: uLékaře.cz | 1.3.2016 11:06
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: