Akné a antikoncepce

Dobrý den, už asi 6 let bojuji s akné (střední až těžké formy) a po stále marných pokusech jsem se rozhodla pro antikoncepci. Gynekolog mi předepsal Minervu. Beru ji cca 2 týdny jenomže akné se zhoršilo. Jsem si vědoma, že účinek přijde nejdříve za měsíc, ale jak je možné, že se mi pleť radikálně zhoršila? Bohužel nemám čas navštívit lékaře, a proto se obracím na vás s dotazem, jestli je to normální a jestli se to zlepší. Předem děkuji. Nikol

Odpověď odborníka:

Minerva by měla pleť zlepšit,chce to pochopitelně nějaký čas,bylo by vhodné konsultovat ještě kožního lékaře. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: