Aknenormin a vitamín a

Dobrý den, na svou problematickou pleť užívám Aknenormin. Vím, že se při léčbě nesmí užívat preparáty s vitamínem A. Chtěla bych se zeptat, zda je nutné omezit i stravu, jako například mrkve atd. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, neměla byste jíst velké množství stravy s vitamínem A, pokud si vezmete jednu mrkev tak se Vám nic nestane. S vysokým obsahem vitamínu A hrozí předávkování. LRJ

MUDr. Lucie Růžičková Jarešová
MUDr. Lucie Růžičková Jarešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: L - DermaMedEst s.r.o

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: