Aknenormin a piersing

Dobrý den.Užívám Aknenormin a chci si dát nastřelit naušnice do uší.V příbalovém letáku nedoporučují během užívání piersing kdekoliv na těle.Co se může stát kdybych na to šla i tak? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano to je pravda, náušnice se nemusí dobře vhojit, hojení může být dlouhodobé a může se hojit jizvou, která nebude vzhledná,proto musíte počkat. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: