Alergickáreakce na komara

Dobry den chci se zeptat muj malej syn byl postipan komarem na tvari na hlavičce na nozicce a ručičce na tvari a ručičce to ma hodne ale ručička je moc poslu fotku mam zajit radeji k lekari ? dekuji za odpoves (jinak byl 4 srpna očkovan do nozičky na miste kde byl ockovan to ma vpohode jen ty štipance os komara se mi nelibi)

Odpověď odborníka:

dobrý den je to poměrně velká "reakce" na štípnutí, doporučila bych lokálně fenistil gel,a bylo by velice vhodné zajít bud ke kožnímu lékaři enbo vašemu obvodnímu pediatrovi. S pozdravem

MUDr. Gertruda Čápová
MUDr. Gertruda Čápová

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: Privátní plicní ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: