Alergie na antikoncepci

Dobrý den, asi 15 let jsem brala antikoncepci Minisiston bez jakých koliv problémů. Lékař mi změnil antikoncepci a 14 dní nově beru Mirelle. Po týdnu jsem zjistila, že mi svědí celé tělo a později, že i mám vyrážku ve výstřihu. Lékař mi okamžitě nakázal, abych v braní antikoncepce přestala a minimálně na půl roku přestala brát hormonální antikoncepci. Je to nutné? Nelze pokračovat v původní antikoncepci? Děkuji Marie.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Pokud u Vás vyrážka i ostatní projevy alergie odezněly, nevidím důvod, proč byste Mirelle nemohla opět nasadit.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: