Alerid a tinkair

Dobrý den, mám půlroční dceru, kterou nadále kojím. Na ORL mi zjistili zánět dutin. Lékař mi předepsal Alerid a Tinkair a řekl, že jsou bezpečné. Naše dětská lékařka mě však upozornila, že by dceři při dlouhodobém užívání mohly uškodit. Léky mám brát přes měsíc. Mám v tom zmatek, dceři nechci ublížit.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že měsíc není tak dlouhá doba, aby se lék negativně projevil na zdraví dítěte. Pokud léky berete jen jednou denně, bylo by vhodné brát je např. večer a dceru nakojit před užitím těchto léků. V noci by pak byla pauza s kojením a pokud by dcera v noci měla hlad, dostala by umělé mléko. nebo se s dětskou lékařkou poraďte o jiném podobném systému kojení.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: