Alfa hemolytické viridující streptokok

Dobrý den,chtěl bych se zeptat na tuhle bakterii(alfa hemolytické Viridující streptokok)může tato bakterie být dlohodobě v krvy aniž by způsobila otravu krve?

Odpověď odborníka:

Dobrý de, vám zjistili tuto bakterii v krví? Pokud ano, už se jistě léčíte antibiotiky. Otrava krve není jediným projevem přítomnosti bakterií v organismu, většinou postihne izolovaně orgány /např. plíce, kůži a podobně, ale někdy, zvláště při přítomnosti nějaké poruchy imunity nebo oslabení organismu, může dojít až k otravě krve, což je lidový název pro celkovou těžkou infekci celého těla/. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: