Andidepresiva

dobry den chtela jsem se zeptat uz mesic beru lek amisulprid mylan rano a odpoledne a prothiaden ale necitim zadne zmeny mam uzkosti nevolnosti a boli me strasne zaludek a bricho za jak dlouho zacnou leky pusobit?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, co se týče antidepresiv jako je Prothiaden účinek se hodnotí za 4 - 6 týdnů. Vzhledem k tomu, že nedoslo po prvních čtyřech týdnech k podstatnému zlepšení, dá se těžko čekat , že přijde dále, zvažoval bych změnu medikace. Musíte se ale domluvit s vaším lékařem. MUDr. Miroslav Sekot

MUDr. Miroslav Sekot
MUDr. Miroslav Sekot

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Hélio - centrum pro duševní zdraví

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: