Angína

Dobrý den, dostal sem anginu a antibiotika cefzil500mg na 10 dní, docela trpím na angíny, ale řekl bych že tuhle sem docela vychytal a bylo mi blbě snad jen den.. Kdy přestanu být infekční vůči ostatním? Vadí nějak slunce angíně, nebo antibiotikům, je hrozně pěkně a já nevydržím sedět doma když už defakto nic není..

Odpověď odborníka:

Dobrý den, STeame! Infekční už nejspíš nejste, ačkoli Vám silně doporučuji do ukončení léčby se s nikým nelíbat, nesdílet kartáček, nápoje, kuřivo a pod. Antibiotika doberte do konce. Po dobu léčby antibiotiky dodržujte klidový režim. Výrobce Cefzilu v příbalovém letáku neuvádí, že by slunění při užívání vadilo Zaměřte se také na to, abyste opakovaným anginám předešel.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Co všechno může způsobit adenom hypofýzy
Články: Co všechno může způsobit adenom hypofýzy
Hypofýza neboli podvěsek...
Ošetřit řeznou ránu by měl umět každý: praktický návod
Články: Ošetřit řeznou ránu by měl umět každý: praktický návod
Zažila to většina z nás...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Léčba lupénky u dětí vypadá jinak než u dospělých
Články: Léčba lupénky u dětí vypadá jinak než u dospělých
I když je lupénka u dětí v...
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: