Angína

Dobrý den, před více než dvěma týdny jsem začala mít problém s chraptěním. Prvních šest dní jsem pouze chraptila, poté se přidala bolest v krku, né však nijak velká. Cítila jsem že krk není v pořádku, ale bolel jen v noci a to nijak moc, že bych nemohla polykat a byl mírně zarudlý. To trvalo týden a poté se přidal ucpaný nos, trochu rýma, občas kašlání, ale stále nic závažného. Nasadila jsem preventan pro domácí léčbu. Po dalších několika dnech se přidala mírná bolest hlavy. Stále jsem všechno považovala jako nachlazení, nicméně moje kamarádka mi volala, že má ode mě angínu. V krku jsem objevila čepy a navštívila doktora na pohotovosti, abych si vyzvedla antibiotika. Dostala jsem Duomox a stále mi bylo realivně dobře. Nicméně čtvrtý den co beru antibiotika mi zduřeli krční uzliny nemůžu otáčet krkem, bolí a praská mi v kloubech, přidala se teplota a bolest hlavy a dolní části břicha a třísel. Ráda bych se zeptala jestli váš názor je stejný, že toto onemocnění je angína a jestli je možné že má tak pomalý vývoj (20 dní)(rodělala jsem totiž v minulosti mononukleozu a mělo to takový pomalý průběh jako nyní) a jestli antibiotika které jsem dostala jsou optimální k léčbě. Zároveň už jsou to moje třetí antibiotika za tento rok a jestli je můžu nějak probioticky podpořit, slyšela jsem totiž že jogurt se s antibiotiky nesmí jíst. Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dbrý den, pokud jste to ještě neudělala, určitě navštivte lék!!!!!!! Při léčbě antibiotik jsou naopak jogurty velmi doporučeny!!! Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-7 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bechtěrevova nemoc
Články: Bechtěrevova nemoc
Bechtěrevova choroba neboli...
Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Články: Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Plicní nádory jsou smutným...
Vysoký nitrooční tlak nemusí znamenat zelený zákal
Články: Vysoký nitrooční tlak nemusí znamenat zelený zákal
Přestože vysoký nitrooční...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Roupy
Články: Roupy
Roupy, oxyuriáza neboli...
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Deset příčin chronického průjmu, které nesouvisí s infekcí
Články: Deset příčin chronického průjmu, které nesouvisí s infekcí
Průjem máme párkrát do roka...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: