Angína - bolest kloubů, stres ...

Dobrý den,již 5.den mám angínu, mám pořád jeden bílý čep na mandli a hrozně mě bolí klouby, že ani nemůžu spávat a moc chodit. nejvíce kolenní klouby, záda, kotníky... Beru atb Penbene a za 2 dny mám jít na kontrolu. Asi před měsícem jsem měla příušnice a mám oslabenou imunutu ze stresu ze zkoušek a školy, může to s tím nějak souviset?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, milá slečno Karolínko- je velmi pravděpodobné, že opakované infekce jsou skutečně signálem oslabení imunity- bohužel to asi nemůžete výrazněji ovlivnit. Organismus má při delším stresu nevýhodnou skladbu vnitřního prostředí. Myslím, že Vaše situace je ¨přechodná - jen je zapotřebí dát tělu jistý časoprostor k regeneraci sil- snažit se o dobrou životosprávu,.dostatečně spát, přistupovat rozumně k obtížím běžného života. Vím, že to není docela snadné..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x