Angína

Dobrý den, mame 2,5letou dceru, kterou stále trápí časté angíny. Má vždy vyšší CRP (kolem 100), teplotu do 40 a čepy v krku. Máme za sebou vyšetření ORL, stěry na streptokoka, krve, mononukleozu, imunologickoalergologické, toxoplazmozu, endokrinologii a vše má v pořádku. Přesto se angíny vrací vždy měsíc po dobrání antibiotik (měla už i píchaný penicilin s pendeponem). Pediatr zkoušel angíny řešit i Prednisol (podezření na syndrom Pfapa) a bez výsledku. Můžete mi někdo poradit ještě další možná vyšetření nebo příčiny angín, už jsme z toho zoufalí!!!!! Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vzhledem k Vašemu popisu obtíží a komplexnímu vyšetření s negativními výsledky se obávám, že dříve či později dojdete k odstranění mandlí.

MUDr. Petra Limrová
MUDr. Petra Limrová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Nemocnice Hořovice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: