Angína

Dobrý den, mam Anginu od soboty, kterou jsem začal léčit v pondělí. Byl mi předepsán Ospen 1500. Na levé ruce mi brní konečky prstů asi od pondělí, tak bych se chtěl zeptat, zda to může být tou Angínou nebo léky nebo je to něco vážnějšího co bych měl v co nejbližší době řešit. Děkuji za odpověď, přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Petře. Brnění prstů není typickým příznakem angíny, ani nežádoucím účinkem antibiotik. Spíše to bude mít jinou příčinu. Pokud by obtíže trvaly nebo se zhoršovaly, obraťte se na neurologa. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: