Anorgastická ejakulace

Chtěl bych se Vás zeptat, zda-li je mozna ejakulace bez znatelneho orgasmu a ztraty erekce. Meli jsme s partnerkou sex bez kondomu, ale protoze neberte antikoncepci, rozhodli jsme se ho pak použít. V průběhu styku bez kondomu jsem nepocitil známky orgasmu, ale po nasazení kondomu a naslednem styku z partnerky začala vytékat bílá kapalina, která se barvou a konzistencí velmi podobala spermatu. Mohlo se jednat o sperma, i když jsem neztratil erekci a mepocítil orgasmus? Moc děkuji za odpověď, Bob.

Odpověď odborníka:

Bobe,
v některých případech je možné ejakulovat bez znatelného orgasmu, ale poté dochází pravidelně ke ztrátě erekce, navíc takto postižený člověk si je vědom, že ejakuloval, pouze mu to nepřineslo kýžený efekt libosti. Pokud při masturbaci dosahujete běžně orgasmu velmi pravděpodobně bude bílá tekutina, která se řinula z vaší partnerky, pouze výtokem. Samozřejmě pokud chete mít naprostou jistotu, existují pilulky, které žena užije po nechráněném styku (postinor),event. za 14 dní lze provést těhotenský test.
Je potřeba ale zdůraznit, že žena může otěhotnět i z "kapičky lásky", což je průhledná tekutina vyskytující se na začátku erekce, která může obsahovat malé množství spermatu.
S pozdravem

MUDr. Jiří Martinů
MUDr. Jiří Martinů

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: