Antibiotika a alkohol

Dobrý den chci se zeptat když si vezmu ve čtvrtek ráno naposledy antibiotikum zinnat 500 mg na anginu mužů v patek večer už pozit alkohol ne tvrdej ale pivka a více? Děkuji :)

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Alkohol byste neměl požívat ne z důvodů dokončené antibiotické léčby, ale z důvodů infektu, pro který jste léčen. Dobrání antibiotik neznamená automaticky, že jste zdráv, je třeba dodržet nějakou dobu rekonvalescence, obvykle to bývá týden. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: