Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli Nitrofurantoin Ratiopharm 100 mg ovlivňuje spolehlivost antikoncepce Lunafem a jak dlouho bych se popřípadě měla chránit jiným způsobem? Předem moc děkuji za odpověď. Šárka

Odpověď odborníka:

Nemusíte mít obavy,antikoncepce nebude ovlivněna. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: