Antibiotika a otěhotnění

Dobrý den, užívám pravidelne antikoncepci jeanine a momentálně antibiotika doxybene. Mela jsem sex s přítelem 2 dny po dobrani pilulek, v menstruacni pauze, a on to udělal do me. Můžu byt těhotná? Děkuji

Odpověď odborníka:

V tom případě není gravidita pravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x