Antikoncepce

Dobrý den, mám již třetím rokem tělísko Mirena, ale také trpím akné (22let) a pomáhá jen hormonální léčba. Chtěla bych se zeptat, jestli je možné nechat si dál tělísko (sedí dobře a nementruuji) a přitom nasadit prášky např. Softinelle (nebo nějakou jinou značku)? Nemyslím natrvalo, jen např. pul roku. Nechci si tělísko nechat vyndat po 3 letech. Děkuji M

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možné to je, spíše bych řešila akné s dermatologem.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: