Antikoncepce

Dobrý den, docela nedávno jsem začala brát svou první antikoncepci - Mercilon. První prášek jsem si vzala v první den menstruace, ale bohužel jsem ve stejnou dobu dobírala antibiotika Duomox 1000. Brala jsem je první 4 dny menstruace zároveň s HAK. Všude čtu, že první týden je nejdůležitější - je tedy možné, že by byl účinek mé HAK výrazně snížený?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, účinek antikoncepce by mohl být snížený, chraňte se tedy před otěhotněním navíc kondomem.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x