Antikoncepce

Dobrý den chtěla bych se zeptat. Beru pravidelně antikoncepci už přibližně rok a půl. Ale teď poslední dobou mám citlivější bradavky. Nevíte čím by to mohlo být způsobeno? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Citlivost bradavek nebo prsů může být skurtečně hormonální záležitost, pokud nepřejde, bylo by možné zvážit změnu preparátu.Pochopitelně nemusí to být jediná příčina,bradavky mohou být podrážděny prádlem s příměsí umělých vláken,jiným pracím prostředkem může se jednat o kožní onemocnení,nejlépe kdyby vás prohlédl lékař. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: