Antikoncepce

Dobrý den,užíévám antikoncepci Sunya.Občas se stane,že si vezmu antikoncepci až o dvě hodiny později než bych měla a v ten den mám pohlavní styk s partnerem.Můžu v tomto případ otěhotnět ?Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se zpozdíte s užitím tablety o 2 hodiny, nedojde ke snížení antikoncepčního účinku.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: