Antikoncepce

Dobrý den, beru HA Minervu, ale poslední dobou trpím bolestmi hlavy a přibrala sem, když sem ji začla brát. Beru ji, už asi 3 roky a teď jsem na ni četla nějaké zaporné hodnocení a proto bych ji chtěla vysadit a začít brát nějakou více přírodnější a případně u které je nižší riziko zvýšení hmotnosti. Mohla by jste mi poradit jaká by byla vhodná? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, toto je spíše otázka na Vašeho gynekologa. Osobně mám ráda antikoncepci s drospiredonem, velmi dobře snášená antikoncepce je i Yaz.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: